Városlista
2021. október 17, vasárnap - Hedvig

Hírek

2021. Szeptember 10. 11:28, péntek | PR

Leggyakoribb tévhitek a fürdőszoba szekrényről

Leggyakoribb tévhitek a fürdőszoba szekrényről

A fürdőszoba szekrény nem egy szokványos bútordarab, mert sokszor eszünkbe sem jut a használata, pedig ezzel remek helykihasználási lehetőségtől fosztjuk meg magunkat.

Cáfoljuk a leggyakoribb tévhiteket, és mutatjuk, hogyan csináld!

A fürdőszobában elhelyezett szekrényekkel kapcsolatban elég visszásak az érzések. Valahogy nem szeretjük a használatukat, pedig egy jól megválasztott fürdőszobaszekrény óriási kényelmet jelent a fürdőszobában. Nézzük a leggyakoribb tévhiteket!

Fürdőszoba szekrény csak nagy fürdőszobába való

Az első és legfontosabb ellenvetés, hogy nem fér el egy szekrény a fürdőszobánkban, mert túl sok helyet foglal. Van ugyan benne ráció, hiszen valami hely mégis kell neki. Ugyanakkor vannak olyan fürdőszobaszekrények, amik a kieső tereket használják fel, így éppen az apró fürdőszobák számára ideálisak, mert sok praktikus lehetőséget teremtenek a számunkra.

Az első ilyen a mosdó alatti szekrény, ami amellett, hogy helyet ad a WC papírnak vagy a tartalék fogkrémnek, még a ronda csöveket is eltakarja. A másik ilyen kevéssé ismert, ám végtelenül praktikus fürdőszobaszekrény a mosógép fölé kerülő szekrény. Ez semmiféle plusz helyigénnyel nem jár, ugyanakkor remek pakolási lehetőség akár mosóport akarunk a pici gyerekektől távol elhelyezni, akár csak a törölközőket bekészíteni a fürdéshez.

Egy szekrény nem bírja a vizet

Mi sincs ennél távolabb a valóságtól, hiszen a fürdőszoba szekrények tökéletesen bírják a párás, vizes körülményeket. Készülhetnek bútorlapból, aminek a felülete megfelelően le van zárva és kezelve, vagy akár műanyagból és fémből. Bármelyik esetben tökéletesen ellenállnak a párának és a ráfröccsenő víznek.

A fürdőszoba szekrényben csak pipere holmi van

A fürdőszoba szekrényre gondolva a pipere holmi és a WC papír jut eszünkbe, esetleg néhány gyógyszer a mosdó feletti tükrös szekrényben, pedig a fürdőszoba szekrénybe más praktikus holmi is kerülhet. Adja magát, hogy a mosóport és öblítőt is el lehet itt helyezni, de éppen ilyen praktikus dolog a fürdőszoba szekrénybe bekészíteni a kisebb-nagyobb törölközőt.

Egy ajtóval felszerelt fürdőszoba szekrénybe kerülhetnek olyan készülékek is, mint a hajsütővas vagy a hajszárító, esetleg az epilátor, hogy védve legyenek a párától, de mindig kéznél legyenek, ha szükség van rájuk.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 15. 13:21, péntek | PR

Ismét MagyarBrands díjas a Jánosik Kft.

Ötödször nyerte el a MagyarBrands díjat a Jánosik és Társai Kft. - tájékoztatott Jánosik Lajos, a Jánosik és Társai Kft. tulajdonosa.

2021. Október 12. 09:10, kedd | PR

Az 5 legjobb családbarát kártyajáték

Az emberek életének egyik sarkalatos pontja a szabadidő eltöltése, ezért a kártyajátékok feltalálása kiemelkedő találmánynak minősült.

2021. Október 11. 12:58, hétfő | PR

Scarlett Johansson 50millió dollárt követel a Disneytől - a miértekre Daphne Chaung és Lauren Kelly válaszol a BrandFestivalon

Scarlett Johansson - a Fekete Özvegy című film főszereplője - bepöccent, amikor kiderült, hogy a Disney ugyanazon a napon tette elérhetővé a filmet a Disney+ alkalmazáson, mint amikor a mozikba is megérkezett.

2021. Október 08. 09:18, péntek | PR

Mit tanult az emberiség, és főleg a fiatalok a járványból?

Különleges helyszínen, a Marketing Summit Hungary-n rögzítették a Lounge Group szakmai podcastjének, az L20-nak a jubileumi adását.