Városlista
2024. május 13, hétfő - Szervác

Hírek

2014. Március 12. 14:21, szerda | Helyi

Lefejelte ismerősét

Lefejelte ismerősét

Bíróság elé állítási javaslattal zárta le a Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya az ellen a 24 éves pápai férfi ellen folytatott nyomozást, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy szilveszter éjjel lefejelte ismerősét egy nemesgörzsönyi szórakozóhelyen.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2013. december 31-én M. Richárd Nemesgörzsönyben egy szilveszteri zenés rendezvényen vett részt barátnőjével. Az újév első órájában találkozott párja volt barátjával, akivel beszélni szeretett volna, ezért megkérte, hogy tartson vele az udvarra. A sértett erre nem volt hajlandó és rászólt a felkarját megfogó férfire, hogy engedje el. Ezen felháborodva M. Richárd lefejelte a fiatalembert, aminek következtében a sértett orra megzúzódott. A gyanúsított a büntetőeljárás során beismerő vallomást tett. Tettét ittasságával és felindultságával indokolta.

Az eljáró hatóság a könnyű testi sértés és garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás iratait 2014. március 11-én bíróság elé állítási javaslattal küldte meg a Pápai Járási Ügyészséghez.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 08:00, hétfő | Helyi

Önkéntes felajánlásként festette meg a mezőlaki dínótojást a pápai művész

A Herendi Porcelánmanufaktúrában mesterfestőként és tervezőként dolgozó Vida Sándor pápai művész készítette el a Föld Napján átadott dínótojást.

2024. Május 13. 08:00, hétfő | Helyi

Kádat lopott egy lakatlan házból Pápán

Lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás a Pápai Rendőrkapitányságon egy 29 éves helyi lakossal szemben.

2024. Május 12. 11:43, vasárnap | Helyi

Sokan kiakadtak a szervezőkre, amiért már kora délután bezárták az Expo kapuit

A helyszínen is sokan zúgolódtak és a közösségi média is tele van panaszáradattal. Egyes kiállítók minőségét is kifogásolják, de leginkább azt, hogy szombaton fél 4-től nem engedték be az embereket a rendezvényre.

2024. Május 12. 11:38, vasárnap | Helyi

Kényszerleszállást hajtott végre a pápai Bázisrepülőtéren a műrepülő világbajnok

A landolás sikeres volt, nem sérült meg senki.