Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2020. Október 09. 10:20, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Kupakgyűjtő szívet helyeztek el Pápán

Kupakgyűjtő szívet helyeztek el Pápán

A Fidelitas pápai csoportja által kezdeményezett zöld akció jótékonysági célt szolgál.

Pozsgai Réka, a Fidelites helyi elnöke elmondta, fél évente más-más jótékonysági célt fognak támogatni az összegyűlt műanyag kupakok leadásából kapott pénzből. Hozzátette, az akció a környezetet is védi, hiszen a leadott kukakokat újrahasznosítják.

Szalainé Tihanyi Andrea, az Egyesített Szociális Intézmény igazgatója elmondta, az első fél évben rájuk esett a Fidelitas választása. Az összegyűlt kupakok a Fogyatékosok Nappali Intézetét fogja segíteni, fejlesztő eszközöket és hangszereket szeretnének vásárolni az ellátottak számára. Az intézményvezető szép összefogásnak nevezte az akciót, amelynek keretében a Fidelitas, a pápai lakosság és az ESZI egy közös célért áll ki.

Dr. Áldozó Tamás, a Fidesz helyi szervezetének elnöke örömmel fogadta a fiatalok kezdeményezését és köszönetet mondott a Tourinform irodájának, hogy minden segítséget megadott a szív kihelyezéséhez, az iroda előtt kamerával megfigyelt helyen van lehetőség a kupakok gyűjtésének. A polgármester mindenkit arra biztat, hogy gyűjtsék otthon a kupakokat, és ezzel is támogassák a fél évente megújuló jótékonysági célokat, és védjék a környezetünket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 22:45, kedd | Helyi

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 13:06, kedd | Helyi

Pápára jön Magyar Péter

Május másodikán csütörtökön, este 6-kor beszél a Fő téren, majd pedig kötetlen beszélgetésre invitálja a jelenlévőket a Tisza párt vezetője.

2024. Április 30. 12:58, kedd | Helyi

Bocskay László visszalépett a jelöltségtől

A Fidesz-KDNP jelöltje kezelőorvosai javaslatára döntött úgy, hogy nem indul el az önkormányzati választáson, Pápa 3-as számú egyéni választókerületében.

2024. Április 29. 13:40, hétfő | Helyi

Ismert olasz zenésznek adta ki magát, 3 milliót utalt neki a pápai hölgy

Egy ismert olasz együttes egyik tagjának adta ki magát a romantikus csaló, aki egy csomó pénzt kért a pápai nőtől - írja a Police.hu.