Városlista
2019. december 7, szombat - Ambrus

Hírek

2019. November 18. 10:08, hétfő | PR

Különféle tartozékok beléptető rendszerekhez

Különféle tartozékok beléptető rendszerekhez

Irodaházaknál, gyárakban és ipari telephelyeken a beléptető rendszerek megfelelő működése elengedhetetlen. Ezeknél a rendszereknél pedig időnként elkerülhetetlen, hogy meghibásodás vagy egyéb körülmény miatt beszerezzünk bizonyos tartozékokat.

Életszerű eseménynek számít ugyanis, hogy egy dolgozó elhagyja a beléptető kártyáját, vagy egy új belépő miatt van szükség pluszban regisztrált kártyára. Benyomható vésznyitókra is mindenképpen szükség van annak érdekében, hogy bármilyen nem várt eseménynél valamennyi dolgozó számára biztosított legyen a helyiség kockázatmentes elhagyása.

Jelen bejegyzésünkben igyekszünk néhány kiegészítő tartozékra felhívni a figyelmet a DEFLOC kínálatából, amelyekre mindenképpen szükség lehet akár irodaházaknál, akár termelőegységek esetében is.

Belépő kártyák különféle kivitelben

Egy mai modern irodában vagy ipari környezetben elképzelhetetlen a belépés, valamint az egyes helyiségek közötti közlekedés regisztrált kártya nélkül. Több száz vagy akár ezer főt is meghaladó létszám esetében ezeknek a kártyáknak a pótlása mindenképp megoldandó feladatnak számít.

ADEFLOC kínálatában elérhető kártyák többféle méretben, mennyiségben, illetve kialakításban is a rendelkezésünkre állnak. Így tetszés szerint be tudjuk szerezni a számunkra szükséges mennyiséget annak fényében, hogy az épülethez, valamint a biztonsági rendszerhez melyik illeszkedik a leginkább.


Tehát pluszban is fenn tudunk tartani tartalék kártyákat is arra az esetre, ha éppenséggel fontos ügyfelek, illetve látogatók érkeznek az épületbe, vagy egy potenciális jelölt jön állásinterjúra.

Vésznyitók különböző színekben, illetve technikai megoldásokkal

A vésznyitók felhelyezésére azért van szükség, hogy bármilyen probléma bekövetkezése esetén egyetlen gombnyomással fel lehessen oldani az elektromosan záródó ajtók tiltását.

Erre pedig professzionális környezetben mindenképpen fel kell készülni. Bármikor bekövetkezhet ugyanis egy tűzeset, a levegőbe juthat egy emberi szervezetre is veszélyes anyag, emellett pedig sérülés vagy életveszély miatt is szükség lehet a vésznyitók használatára.

A cég kínálatában egyaránt megtalálhatók a piros, zöld, valamint citromsárga színű és jól látható készülékek, amelyek könnyű használatot biztosítanak.

Árammegszakítók

Ahogyan a vésznyitók megfelelő működése is életeket vagy akár milliós értékeket menthet meg, ugyanúgy szükség van professzionális környezetben az árammegszakítók kihelyezésére is. Ezeknek az eszközöknek jól látható helyen kell lennie, a területen dolgozók számára pedig célszerű oktatást biztosítani a hollétüket illetően.

Ha bármelyik készülék esetében bekövetkezik egy rövidzárlat, váratlan tűzeset vagy egyéb baleset, akkor egyetlen gombnyomással meg lehet szakítani az áramtól a gépeket, megakadályozva így a további károkat.

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 06. 13:49, péntek | PR

Hogy vigyázzunk karácsonykor a pénzünkre?

Ünnepekkor valóságosan és képletesen is oda kell figyelnünk a pénztárcánkra. Legtöbben sokmindent veszünk ilyenkor, és rengeteg dolgunk van.

2019. December 06. 13:47, péntek | PR

Hogyan óvjuk a téli fagytól a napellenzőt?

A napellenzőnk téliesítése alapvető karbantartási művelet, ha sokáig kívánjuk élvezni annak hasznát. A ponyva szezonon kívül is jó szolgálatot tesz, ám egy kis odafigyeléssel meghosszabbíthatjuk az élettartamát.

2019. December 06. 13:45, péntek | PR

Építkezés régen és most

Hogyan építkeztek régen, és hogyan építkeznek most? Milyen főbb eszközök könnyítik meg a munkafolyamatokat napjainkban?

2019. November 26. 14:01, kedd | PR

A német használtautó az ász

Bár emelkedik az új autók eladási száma Magyarországon, az átlagember számára még mindig a használtautó vásárlás lehetősége csak az adott. Ezek között pedig tarolnak a német használtautó márkák.