Városlista
2024. június 12, szerda - Villő

Hírek

2022. December 21. 12:59, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Külföldi állampolgárok verekedtek össze a pápai munkásszálláson, hárman kórházba kerültek

Külföldi állampolgárok verekedtek össze a pápai munkásszálláson, hárman kórházba kerültek

Asztal- és széklábakkal támadtak munkatársaikra.

Bejelentés érkezett a rendőrégre 2022. december 20-ára virradó éjszaka arról, hogy az egyik pápai munkásszállón többen összeverekedtek. Az eljárás adatai alapján három külföldi állampolgár és egyik munkatársuk között szóváltás alakult ki, majd a sértett bezárkózott a szobájába. Erre a 17, a 18 és a 19 éves férfi rátörte az ajtót, bementek a helyiségbe, ahol a sértettet bántalmazták és törtek-zúztak a szobában. Ezt meghallva a sértett másik három munkatársa futott le az emeletről, hogy a segítségére siessen, majd a bántalmazók asztal- és széklábakkal támadtak rájuk is. A kiérkező rendőrök két elkövetőt az épületben, míg társukat – aki menekülni próbált – a munkásszálló közelében fogták el. Ezután előállították, majd a nyomozók őrizetbe vételük mellett gyanúsítottként kihallgatták őket. A sértettek közül hárman olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a mentők azonnal kórházba szállították őket.

A tettesek ellen életveszélyt okozó súlyos testi sértés bűntett kísérlet, felfegyverkezve és csoportosan elkövetett magánlaksértés bűntett, súlyos testi sértés bűntett kísérlet, valamint rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság előterjesztést tett az illetékes ügyészségen mindhárom elkövető letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 12. 15:14, szerda | Helyi

Az ország első királyi főügyészére emlékeztek Pápán

2024. Június 12. 14:31, szerda | Helyi

A 31 szavazókörből mindössze háromban győzött Áldozó Tamás

Tapolcafőn, Kéttornyúlakon, illetve a Szent István úti szavazókörben diadalmaskodott csupán a polgármester.

2024. Június 12. 09:41, szerda | Helyi

Pénteken ismét felpezsdül a belváros!

Minden adott ahhoz, hogy újra megteljen a Kossuth utca.

2024. Június 11. 07:55, kedd | Helyi

A Fidesz jól szerepelt Pápán, mégis elveszítette a várost!

Jól sikerült a Fidesz mozgósítása, bár az 50%-os szintet nem hozta a párt, 6100 szavazattal torony magasan győzött Pápán, az önkormányzati választást mégis simán elveszítette.