Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2016. Szeptember 23. 13:49, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.) Pápai Rk.

KRESZ-FESZT Pápán

KRESZ-FESZT Pápán

A Pápai Rendőrkapitányság több mint 170 elsőosztályost látott vendégül a helyi KRESZ-feszt elnevezésű rendezvényen.

A közúti áldozatok nélküli európai nap alkalmából pápai rendőrök, polgárőrök és tűzoltók fogadták a pápai kisdiákokat és pedagógusaikat a pápai Spartacus-sportpályán 2016. szeptember 21-én délelőtt. A KRESZ-feszt nevet viselő baleset-megelőzési rendezvényen a közlekedési szabályoké volt a főszerep. A gyerkőcök közlekedési témájú kirakókkal, memóriakártyával játszhattak, de mágneses játékok és színezők segítségével is ismerkedhettek a közlekedési szabályokkal. Emellett az iskolarendőrök kerékpáros pályával, zebrasétával, aszfaltrajz készítésével és ujjnyomat vétellel is várták a gyermekeket. Nem maradhatott el a rendőrautó és tűzoltóautó bemutató sem, és bárki felpróbálhatta a golyóálló mellényt is. A jó hangulatú délelőtt zárásaként minden vendég egy láthatóságot segítő matricát kapott emlékbe.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 17:55, hétfő | Helyi

Grőber Attila: Van jövőképünk, van programunk!

Több ezer aláírást gyűjtöttek össze a Közösen Pápáért és az Élhető, Gyarapodó Városért Egyesületek, valamint hat ellenzéki párt által támogatott jelöltek, akiket nyilvántartásba vett a választási bizottság.

2024. Május 06. 09:32, hétfő | Helyi

Garázs égett Nagytevelen, rendőrök lőtték ki a gázpalackokat

Nagytevelen egy ingatlan melléképülete teljesen lángba borult május 5-én éjszaka.

2024. Május 05. 12:04, vasárnap | Helyi

Legyőzte a bajnokság favoritját a Perutz!

Hátrányból fordítva, egy sokáig emlékezetes találkozón 2-1 arányban legyőzte a címvédő, első helyen álló Úrkút együttesét a Perutz!

2024. Május 04. 13:25, szombat | Helyi

Elballagott a pápai ifjúság!

A pápai középiskolák idén érettségiző diáksága sétált végig a belvároson, hogy hódoljon a hagyománynak és így búcsúzzon el a pápai diákévektől és a várostól.