Városlista
2024. május 13, hétfő - Szervác

Hírek

2016. Február 23. 09:05, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.), Pápai Rk.

Közös ellenőrzés a Bakony erdőiben

Közös ellenőrzés a Bakony erdőiben

Rendőrök, polgárőrök, erdészek és természetvédelmi őrök vigyázták közösen a Pápai járás több települését és erdejét 2016. február 20-án.

A polgárőrökkel és az egyes rendészeti feladatokat ellátó személyekkel közösen végrehajtott fokozott rendőri jelenlét a Bakonyerdő Zrt. erdőterületeire, az erdei kiránduló és pihenő útvonalakra, valamint a környező településekre és azok külterületeire terjedt ki. Az akció célja elsődlegesen az erdők nyugalmának fenntartása, a természetvédelmi területek ellenőrzése, a falopások megelőzése és felderítése volt. Emellett az egyenruhások és segítőik ellenőrizték a lakott területen kívüli pincesorokat és szőlőhegyeket is. A közös szolgálat alkalmával a polgárőrségek tagjai, valamint az erdészek és természetvédelmi őrök hely és személyismeretükkel segítették a körzeti megbízottak munkáját. A 8 órától 16 óráig tartott közös járőrszolgálatok alkalmával jogsértő cselekmények miatt nem kellett intézkedést kezdeményezni az egyenruhásoknak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 16:36, hétfő | Helyi

Éjszaka permetezik a vadgesztenye fákat Pápán

2024. Május 13. 08:00, hétfő | Helyi

Kádat lopott egy lakatlan házból Pápán

Lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás a Pápai Rendőrkapitányságon egy 29 éves helyi lakossal szemben.

2024. Május 13. 08:00, hétfő | Helyi

Önkéntes felajánlásként festette meg a mezőlaki dínótojást a pápai művész

A Herendi Porcelánmanufaktúrában mesterfestőként és tervezőként dolgozó Vida Sándor pápai művész készítette el a Föld Napján átadott dínótojást.

2024. Május 12. 11:43, vasárnap | Helyi

Sokan kiakadtak a szervezőkre, amiért már kora délután bezárták az Expo kapuit

A helyszínen is sokan zúgolódtak és a közösségi média is tele van panaszáradattal. Egyes kiállítók minőségét is kifogásolják, de leginkább azt, hogy szombaton fél 4-től nem engedték be az embereket a rendezvényre.