Városlista
2024. június 22, szombat - Paulina

Hírek

2016. Május 09. 09:18, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.)

Közlekedési foglalkozás a takácsi óvodában

Közlekedési foglalkozás a takácsi óvodában

A kerékpáros közlekedés szabályait gyakorolták az óvodások 2016. május 6-án délelőtt Takácsiban.

A Takácsi Bóbita Óvoda nagy hangsúlyt fektet a gyermekek biztonságos közlekedésre nevelésére, ezért 2016. május 6-án közlekedési délelőttöt tartottak, amelyre a Pápai Rendőrkapitányság baleset-megelőzési előadóját és a Gyarmati Aranydió Óvodát is meghívták. A program első részében a közlekedési táblákról beszélgettek a megelőzési előadóval, majd birtokba vehették az óvoda udvarán felállított kerékpáros pályát, ahol a szabályos kerékpározás volt a feladat.

Az óvodások emellett kirakhatták a „Közlekedj szabályosan és biztonságosan” című kirakós játékot, vagy beülhettek a rendőrautóba. A délelőtt végén - az Országos Baleset-megelőzési Bizottság jóvoltából - a gyerekek kerékpáros védőfelszereléseket és fényvisszaverő matricákat kaptak ajándékba.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 21. 11:39, péntek | Helyi

Bekerült a Magyar Értéktárba a pápai sonka!

3 elemmel bővült a Hungarikumok Gyűjteménye és 2 tétellel gyarapodott a Magyar Értéktár.

2024. Június 20. 11:27, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az egység polgármestere szeretnék lenni

A Városházán ma délelőtt átvette megbízólevelét Grőber Attila megválasztott polgármester, aki október 1-jén lép hivatalába.

2024. Június 20. 11:05, csütörtök | Helyi

A Kúria előtt a 2. választókörzet sorsa

Kerti Györgyi és Töreki-Vörös Ibolya közt mindössze egyetlen szavazat a különbség, utóbbi javára, Grőber Attiláék a szavazatok újraszámlálását kérik

2024. Június 20. 09:09, csütörtök | Helyi

Tegnap ültették el a virágokat, mára ellopták a felét

A Pápai Polgárok folytatták a belvárosi közlék rendbetételét, a korábban eltűnt virágokat pótolták, kisöpörték és kigazolták a kis utcácskákat. Szomorúan tapasztalták, hogy reggelre a virágok egy részét ellopták.