Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2016. Július 28. 13:55, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.), Pápai Rk.

Közlekedésbiztonsági vetélkedő a közösségi házban

Közlekedésbiztonsági vetélkedő a közösségi házban

A Pápai Rendőrkapitányság roma származású fiataloknak tartottak baleset-megelőzési vetélkedőt a Cserhaj Szolgáltatóházban.

A rendőrség munkatársa 2016. július 27-én délután látogatott el a pápai Rigó lakótelepen található Csillagpont és Csillagház-Cserhaj Szolgáltatóházba, ahol közlekedésbiztonsági vetélkedőt tartott a roma származású fiataloknak. A programban részt vevő gyermekek három csapatban mérték össze tudásukat. Kedvelt feladat volt a közlekedési témájú rímfaragás, de lelkesen rakták ki a közlekedési táblákat formázó kirakókat is. Ügyesen megoldották a vagyonbiztonsági totót és a villámkérdésekre is helyes válaszokat adtak. A délután végén a fiatalok apróbb ajándékot kaptak jutalmul.

Címkék: rendőrségi hír

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 15:04, csütörtök | Helyi

Unger Tamás: Költséghatékonyabb alvállalkozókkal végeztetni a zöld területek gondozását

Az alpolgármester Grőber Attila ellenzéki polgármesterjelölt kritikáira reagált, amelyeket a zöld területek gondozásával kapcsolatban fogalmazott meg.

2024. Május 02. 08:05, csütörtök | Helyi

Nagy sikert aratott a Pannonia Reformata majálisa!

Nagyon sokan voltak kíváncsiak a Pannonia Reformata udvarában megtartott programokra, játékokra foglalkozásokra és vásárra.

2024. Május 01. 20:36, szerda | Helyi

Kiütéses győzelemmel jutott tovább a megyei kupában a Perutz

A Veszprém vármegyei kupa 5. fordulójában az idén még veretlen Balatonfűzfő otthonába látogatott a Perutz, ahol sikerült revansot venni a bajnokságban elszenvedett vereségért és 5-0-s győzelemmel jutott tovább a Pápa.