Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2016. Május 26. 14:26, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.), Pápai Rk.

Közbiztonsági Egyeztető Fórum Pápán

Közbiztonsági Egyeztető Fórum Pápán

A Pápai Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórum 2016. május 25-én délután tartotta az első féléves ülését.

A Fórum összehívását a Pápai Rendőrkapitányság kezdeményezte, amelyre meghívást kaptak a járás polgármesterei, a rendőrség társszervei, az oktatási intézmények fenntartói és vezetői, a nemzetiségi önkormányzatok vezetői, a történelmi egyházak képviselői és a fórum keretében működő munkacsoportok vezetői. A rendezvénynek a pápai Városháza adott otthont.

A résztvevőket Halász Péter a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság gazdasági igazgatója köszöntötte, majd Szappan Csaba rendőr alezredes rendőrkapitány a Pápai járás közbiztonsági, bűnügyi és baleseti helyzetéről számolt be. Őt követte a Pápai Katasztrófavédelmi Kirendeltség képviseltében Takács Csaba tűzoltó őrnagy hatósági osztályvezető, aki a bel- és külterületi égetés jogi szabályozásáról tájékoztatta a megjelenteket. A fórum lehetőséget adott arra is, hogy a tagok kifejtsék a közbiztonsággal kapcsolatos észrevételeiket, javaslataikat, valamint tájékoztatást adjanak a településen folyó bűn- és baleset-megelőzési jó gyakorlatokról.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 15:04, csütörtök | Helyi

Unger Tamás: Költséghatékonyabb alvállalkozókkal végeztetni a zöld területek gondozását

Az alpolgármester Grőber Attila ellenzéki polgármesterjelölt kritikáira reagált, amelyeket a zöld területek gondozásával kapcsolatban fogalmazott meg.

2024. Május 02. 08:05, csütörtök | Helyi

Nagy sikert aratott a Pannonia Reformata majálisa!

Nagyon sokan voltak kíváncsiak a Pannonia Reformata udvarában megtartott programokra, játékokra foglalkozásokra és vásárra.

2024. Május 01. 20:36, szerda | Helyi

Kiütéses győzelemmel jutott tovább a megyei kupában a Perutz

A Veszprém vármegyei kupa 5. fordulójában az idén még veretlen Balatonfűzfő otthonába látogatott a Perutz, ahol sikerült revansot venni a bajnokságban elszenvedett vereségért és 5-0-s győzelemmel jutott tovább a Pápa.

2024. Május 01. 09:23, szerda | Helyi

Elindultak a fúvósok, ébresztőt fújnak a városnak

Szokásukhoz híven május első napján újra teherautóra ül Pápa Város Fúvószenekara és zenével ébreszti a város lakóit.