Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2014. Január 03. 17:31, péntek | Helyi
Forrás: Pápai Rendőrkapitányság

Követ dobált szilveszterkor

Követ dobált szilveszterkor

Egy marék követ hajított szilveszter éjszakáján egy társaság tagjai közé Zs. Gábor veszprémi lakos az egyik pápai utcában. A helyszínre érkező rendőrök a férfit elfogták és előállították a Pápai Rendőrkapitányságra.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2013. december 31-én a 20 éves veszprémi férfi egy pápai házibuliban szórakozott, ahol éjfél után nézeteltérés alakult ki két társaság között. A vita az utcán is folytatódott, amelynek hevében Zs. Gábor az út széléről köveket markolt fel és azokat az utcán álló rivális csoportosulás közé dobta. Az egyik kő eltalálta egy hölgy arcát, akinek sérülése nem keletkezett.
A kiérkező járőrök a gyanúsítottat elfogták és előállították a Pápai Rendőrkapitányságra. A férfi elismerte tettét. Ellene – szabadlábon hagyása mellett – garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Fotó illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 13:40, hétfő | Helyi

Ismert olasz zenésznek adta ki magát, 3 milliót utalt neki a pápai hölgy

Egy ismert olasz együttes egyik tagjának adta ki magát a romantikus csaló, aki egy csomó pénzt kért a pápai nőtől - írja a Police.hu.

2024. Április 29. 09:24, hétfő | Helyi

Mindenki táncolt - Tánc világnapja Pápán

Az április 29-i tánc világnapjához kapcsolódóan kétnapos rendezvényt szervezett Pápán, a Vadvirág Művészeti Egyesület és a Tánc-Lánc Alapítvány.

2024. Április 28. 14:17, vasárnap | Helyi

Mind a négy belvárosi közle rendbetételével végeztek a Pápai Polgárok

A Pápai Polgárok arra kívánják felhívni a városlakók és a városvezetés figyelmét, hogy a pápai közlék turisztikai desztinációk is lehetnének, ha megfelelően karban és tisztán lennének tartva.

2024. Április 28. 14:00, vasárnap | Helyi

Május elsején ezúttal is ébresztőt fújnak a Pápai Fúvósok - Mutatjuk az útvonalat

Szokásukhoz híven május első napján újra teherautóra ül Pápa Város Fúvószenekara és zenével ébreszti a város lakóit.