Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2019. Október 14. 07:57, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Kovács Zoltán: Pápa fényes jövő előtt áll

Kovács Zoltán: Pápa fényes jövő előtt áll

Az országgyűlési képviselő szerint felhőtlenül örülhetnek az eredmények miatt.

- Köszönjük a választópolgároknak, hogy a korábbiakhoz képest többen vettek részt a szavazáson, és külön köszönjük azoknak, akik bennünket támogattak – mondta a képviselő hozzátéve, felhőtlenül örülhetnek, hiszen 10-ből 9 helyen győztek, az ilyen arányú győzelem pedig még a vízilabdában is jónak számítana. Kovács Zoltán ugyanakkor hozzátette, ki fogják értékelni az eredményeket.

Szerinte az ellenzék mindig könnyebb helyzetben van, mert tehet olyan ígéreteket is, amiket nem lehet megvalósítani. Kovács Zoltán ugyanakkor Áldozó Tamás programjáról szólva azt mondta, hogy az a várost előbbre viszi. - Nyilvánvaló, hogy a polgármesternek az egész várost kell képviselnie, a képviselőknek pedig a saját körzetükért kell dolgozniuk, s mindezt összehangoltan, az egész város érdekében. Azt gondolom, Pápa városa előtt fényes jövő áll – hangsúlyozta dr. Kovács Zoltán.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 19:31, kedd | Helyi

Több diák torokkaparást, köhögést tapasztalt a Türr Gimnáziumban

A tegnapi napon a Türr István Gimnázium Csáky László utca felőli egyik tantermében többen torokkaparása, köhögésre panaszkodtak, és a tünetek ma délelőtt sem enyhültek.

2024. Április 23. 18:42, kedd | Helyi

Grőber Attila: A nyugdíjas egyesület vezetője hívta-e a nyugdíjasokat, a személyi számukat kérve?

A hírek szerint történtek ilyen hívások, Baán Éva korábban azt nyilatkozta, hogy az egyesület nevében telefonáltak. Az ellenzéki politikust azonban megkeresték azzal, hogy Baán Éva hívta fel őket az adategyeztetés miatt.

2024. Április 23. 12:09, kedd | Helyi

A nyugdíjas egyesület nevében telefonálnak Pápán, ne adja meg a személyes adatait

Több olvasónk is felhívta a figyelmünket arra, hogy a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesülete nevében telefonon kérik tőlük a személyes adataikat, köztük a személyi számukat.

2024. Április 22. 15:32, hétfő | Helyi

Megkezdték az idei kátyúzást Pápán

Számos úthiba van a városban, a mostani munkálatok során 500 négyzetméteren újul meg a burkolat.