Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2018. Április 09. 00:11, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Kovács Zoltán: Értékelték az emberek az elvégzett munkát

Kovács Zoltán: Értékelték az emberek az elvégzett munkát

A pápai választókerületben csaknem 60%-os szavazati aránnyal győztes politikus a Tarczy iskola aulájában megtartott eredményváró rendezvényen értékelte saját és pártja eredményét.

- Értékelték az emberek a négy éves munkát, amit elvégeztem, azokat az emberi kapcsolatokat, melyeket már hosszú évek óta kialakítottam a választókerületben - mondta kérdésünkre dr. Kovács Zoltán, aki szerint az emberekben átfordult az - elsősorban országos szinten tapasztalható - mocskolódó kampány is és azt mondták, hogy ebből elég. A politikus továbbá a biztonság kérdését is kiemelte, ami minden ember számára fontos szempont és a Fidesz kiállt a magyar emberek biztonságáért - hangzott el Kovács Zoltán portálunknak adott gyorsértékelésében.

Az országgyűlési képviselő szerint jelentősége lehetett a Fidesz magabiztos győzelmében a hódmezővásárhelyi időközi választásnak is, hiszen figyelmeztetésként hatott, hogy nem lehet elkényelmesedni a kampányban és meg kell mutatni az embereknek, hogy jó kormányzás volt az elmúlt időszakban. - Ezt nem tettük meg 2002-ben és el is veszítettül a választást - tette hozzá.

A következő ciklus munkájával kapcsolatban Kovács Zoltán azt mondta, hogy sok minden maradt félben, amit be kell fejezni, végig kell vinni azokat a projekteket, amelyektől élhetőbb lesz a környezet. Fontosnak tartja, hogy mindenki lépésről lépésre előrébb tudjon jutni. - Ez egy nagy felhatalmazás a képviselők számára, az emberek bizalmát ilyen módon is meg kell szolgálni. Egy szakadék szélén lévő országot sikerült visszatéríteni a rendes kerékvágásba, most már még inkább a fejlődés útjára kell lépni, erősíteni kell a helyi és országos gazdaságot, mivel akkor tudunk többet visszaadni az ország polgárainak, ha jól működik a gazdaság - mondta dr. Kovács Zoltán, köszönetet mondva támogatóinak és segítőinek, akik hozzájárultak ehhez a sikerhez.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 15:32, hétfő | Helyi

Megkezdték az idei kátyúzást Pápán

Számos úthiba van a városban, a mostani munkálatok során 500 négyzetméteren újul meg a burkolat.

2024. Április 22. 14:55, hétfő | Helyi

Orbán Viktor Nemesgörzsönyben indította el vidéki kampánykörútját

Országjárásra indult Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke; a kampánykörút első állomásaként hétfőn a Veszprém megyei Nemesgörzsönyben gazdákkal találkozott

2024. Április 22. 14:52, hétfő | Helyi

Kormánytisztviselőre támadt egy 20 éves nő

Hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 20 éves nővel szemben, aki tavaly nyáron a házuk udvarán helyszíni szemlét tartó kormánytisztviselőre támadt Pápán.

2024. Április 22. 14:00, hétfő | Helyi

A város több pontján szedték a szemetet

A Föld napja alkalmából ma a Pápai Médiacentrum felhívására szedték a város több pontján a szemetet, tegnap pedig a Közösen Pápáért Egyesület aktivistái gyűjtötték össze az eldobált hulladékot a belvárosban.