Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. Augusztus 23. 20:25, csütörtök | Helyi
Forrás: PÁNKE

Köszönet a családoktól

Köszönet a családoktól

A Pápai Nagycsaládosok Közhasznú Egyesülete (PÁNKE) örömmel fogadta a hírt, hogy a Jobbik Pápai Alapszervezete iskolatáskákkal és labdákkal segíti a pápai és Pápa környéki iskoláskorú gyermekeket nevelő családokat.

A gyermeket nevelő családok számára az augusztus minden évben aggodalmat hoz, olyan sok a beszerezni való az iskolába-óvodába készülődő kicsik számára. Ennek a tehernek egy részét enyhítik az iskolatáskák, melyek szétosztásában és a megfelelő helyre juttatásában a PÁNKE örömmel vesz részt.

A PÁNKE politikai- és egyéb ideológiáktól független civil szervezet, így a tárgyadományok tekintetében csak logisztikai szerepre vállalkozhatunk, vagyis nem adományként fogadjuk a felajánlott iskolatáskákat, csak a szétosztáshoz nyújtunk segítséget.

A PÁNKE támogat minden olyan kezdeményezést, amely a családok nehézségeinek enyhítését, életkörülményeiknek jobbítását célozza. Ebben szívesen együttműködünk minden magánemberrel, szervezettel, közösséggel.

Krasztel Lászlóné elnök

Címkék: iskolakezdés, PÁNKE

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 14:26, péntek | Helyi

Számszeríjjal fenyegetőzött Pápateszéren, elfogta a TEK

Mint arról korábban beszámoltunk, tegnap jelentős rendőri akció zajlott a Pápa környéki településen.

2024. Április 25. 20:26, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulnak az érintettek

A választópolgárok azonosításához használatos személyi számot és lakcím adatokat kért valaki az egyesület nevében az érintettektől, akik az adatvédelmi hatósághoz fordulnak - mondta el a politikus.

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.