Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2015. Április 15. 15:32, szerda | Helyi
Forrás: Pápai Rendőrkapitányság

Körözték a szabálysértőt

Körözték a szabálysértőt

A Pápai Rendőrkapitányság járőrei közlekedési szabálysértés miatt igazoltatták azt a pápai férfit, akiről kiderült, hogy körözés alatt állt.

Az egyenruhások 2015. április 14-én 19 óra 25 perckor vonták intézkedés alá a 61 éves R. István pápai lakost, aki Pápa belvárosában segédmotoros kerékpárral közlekedve egy kerékpárost vontatott. Az igazoltatás alkalmával kiderült, hogy a szabálytalankodó sofőr vezetői engedéllyel nem rendelkezett, valamint a Pápai Járásbíróság elfogatóparancsot bocsátott ki ellene. A rendőrök a körözött személyt elfogták és előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vételét rendelték el.
A férfi ellen engedély nélküli vezetés és közúti közlekedési szabályok kisebb fokú megsértése szabálysértések miatt indult eljárást a Pápai Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Osztálya folytatja el.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 19:31, kedd | Helyi

Több diák torokkaparást, köhögést tapasztalt a Türr Gimnáziumban

A tegnapi napon a Türr István Gimnázium Csáky László utca felőli egyik tantermében többen torokkaparása, köhögésre panaszkodtak, és a tünetek ma délelőtt sem enyhültek.

2024. Április 23. 18:42, kedd | Helyi

Grőber Attila: A nyugdíjas egyesület vezetője hívta-e a nyugdíjasokat, a személyi számukat kérve?

A hírek szerint történtek ilyen hívások, Baán Éva korábban azt nyilatkozta, hogy az egyesület nevében telefonáltak. Az ellenzéki politikust azonban megkeresték azzal, hogy Baán Éva hívta fel őket az adategyeztetés miatt.

2024. Április 23. 12:09, kedd | Helyi

A nyugdíjas egyesület nevében telefonálnak Pápán, ne adja meg a személyes adatait

Több olvasónk is felhívta a figyelmünket arra, hogy a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesülete nevében telefonon kérik tőlük a személyes adataikat, köztük a személyi számukat.

2024. Április 22. 15:32, hétfő | Helyi

Megkezdték az idei kátyúzást Pápán

Számos úthiba van a városban, a mostani munkálatok során 500 négyzetméteren újul meg a burkolat.