Városlista
2020. szeptember 19, szombat - Vilhelmina

Hírek

2020. Augusztus 10. 20:25, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Koronavírusos a Napsugár Bölcsőde egyik dolgozója is

Koronavírusos a Napsugár Bölcsőde egyik dolgozója is

A Napsugár Bölcsőde holnaptól (a fertőtlenítő takarítás idejére) bezár, a fertőzött dolgozóval kapcsolatba került további munkatársak és az ellátott kisgyermekek karanténba kerülnek.

Dr. Áldozó Tamás polgármester tájékoztatása szerint a Napsugár Bölcsőde egyik munkatársának tesztje pozitív lett. A Napsugár Bölcsőde holnaptól (a fertőtlenítő takarítás idejére) bezár, a fertőzött dolgozóval kapcsolatba került további munkatársak és az ellátott kisgyermekek karanténba kerülnek.

A városvezető a Pápa-ma.hu érdeklődésére elmondta, a fertőzött bölcsődei dolgozó egyike a COVID-19-cel fertőzött 37 pápai személynek. Mivel a kisgyermekek és a dolgozók az étkezések alkalmával találkoztak egymással, így a bölcsőde minden dolgozója és az összes kisgyermek is karanténba kerül. Ez több, mint 60 kisgyermeket és 21 bölcsődei dolgozót jelent- tudta meg a portál Strinyi Józsefné bölcsődevezető-helyettestől, aki arról is tájékoztatott, hogy az érintett családok értesítése folyamatban van.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 18. 12:56, péntek | Helyi

Orvvadászokat fogtak el a pápai rendőrök

A pápai nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki az 53 és a 67 éves győri lakosokat.

2020. Szeptember 18. 12:24, péntek | Helyi

Feloldják a zárlatot a pápai kórházban

A kórház belgyógyószati és szülészet-nőgyógyászati osztályán a Veszprém Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya szeptember 3-tól zárlatot rendelt el.

2020. Szeptember 18. 08:30, péntek | Helyi

Volán mögé ült az eltiltott vezető, a rendőrök elfogták

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai szabálysértési őrizetbe vették a 27 éves helyi lakost.