Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2024. Április 22. 14:52, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu - Veszprém Vármegyei Főügyészség

Kormánytisztviselőre támadt egy 20 éves nő

Kormánytisztviselőre támadt egy 20 éves nő

Hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 20 éves nővel szemben, aki tavaly nyáron a házuk udvarán helyszíni szemlét tartó kormánytisztviselőre támadt Pápán.

A vádirat szerint az elkövető 2023. június elején a házuk udvarán tartózkodott, ahol a járási hivatal három munkatársa levegőtisztaság-védelmi hatósági eljárásban helyszíni szemlét tartott.

A vádlott ennek során, tudatában annak, hogy hatósági eljárás zajlik, a kormánytisztviselőként dolgozó és mellette elhaladó sértettet a vállával szándékosan meglökte, amitől a sértett kibillent az egyensúlyából, de nem esett el.

Az ügyészség az elkövetővel szemben próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozta a vádiratában, azzal, hogy az előkészítő ülésen történő beismerése esetén a bíróság a szabadságvesztés tartamát egy év nyolc hónapban, míg a felfüggesztés próbaidejét két évben állapítsa meg.

Címkék: ügyészségi hír

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 18:52, péntek | Helyi

Nyitott szertárkapuk - Idén is várja a tűzoltóság a családokat

A katasztrófavédelem idén is megrendezi hagyományos gyereknapi programját, a Nyitott szertárkapuk országos rendezvényt, amelyhez a pápai laktanya is csatlakozik.

2024. Május 16. 19:15, csütörtök | Helyi

Hajmeresztő dolgot csinált az autós Pápa határában - Videó

Az új 83-as útra szeretett volna felhajtani a Mercedes sofőrje, meg is tette, ám forgalommal szemben...

2024. Május 16. 06:35, csütörtök | Helyi

Bejutott a megyei kupa döntőjébe a Perutz

A Veszprém vármegyei kupában sorozatban hatodik mérkőzését is megnyerte a Pápa, ezúttal a Péti MTE-t győzték le 3-1 arányban, ami azt jelenti, hogy a júniusi kupadöntőben a Balatonalmádi csapata ellen zárja a sorozatot a Perutz.

2024. Május 16. 06:34, csütörtök | Helyi

Molnár István szerint 2011 óta hanyatlik a város

A független polgármesterjelölt szerint 2011 óta hanyatlik Pápa városa, amelyet az az önkormányzati dokumentum is alátámaszt, melyet Unger Tamás programjuknak tekint.