Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2017. December 18. 18:22, hétfő | Bulvár
Forrás: infovárosok

Kökény Attila koncertezni hívta Bodrogi Gyulát

Kökény Attila koncertezni hívta Bodrogi Gyulát

Ünnepi koncerttel köszöntötte rajongóit Kökény Attila. A rendhagyó este egyik csúcspontja volt, amikor Radics Gigi, Kovács Péter Kovax és Kökény Attila kisfia, Lalika után Bodrogi Gyula is színpadra lépett.

Büszkeség, hála és példaképek. Ezek az érzések kavarogtak Kökény Attilában ünnepi nagykoncertjén. Büszkeség, hiszen kisebbik fia, Lalika a legjobb úton halad, hogy édesapja nyomdokaiba lépjen.

„A koncerten idén ismét fellépett a kisfiam, Lalika is. Kettőnk közül ő izgult kevésbé. Már szinte rutinos előadóként szerepelt, ez volt a harmadik alkalom. Nagyon sokat próbáltunk együtt, igyekeztem ellátni egy-két apai és szakmai jótanáccsal is. Nagyon élvezi az éneklést, ez az ő hivatása, csodálatos lenne, ha ez lenne majd a szakmája is. Zenész szeretne lenni” - kezdte Attila.

„Ahogy ilyenkor mindenki, mi is nagyon készülünk a karácsonyra a családommal. Ám azt hiszem, túlzás nélkül állíthatom, az én karácsonyi kívánságom már teljesült azzal, hogy ennyien eljöttek az ünnepi koncertemre. Ilyenkor próbálom viszonozni a közönségnek azt a sok szeretetet, amit egész évben tőlük kapok” - tette hozzá Attila.

Nagyon büszkék vagyunk mi is, hogy az egész éves közös munkát és koncertsorozatot egy teltházas eseménnyel koronázhattuk meg a Tüskecsarnokban, ahol Attila a Sláger management ajándékát is átvehette, egy csodaszép autót” - vette át a szót Fái András, a Sláger TV producere.

Attila egyik legnagyobb példaképe Cserháti Zsuzsa, akitől egy dalt is énekelt az este folyamán. Az ikonikus énekesnő mellett, azonban akad egy olyan élő legenda is, aki személyes jelenlétével igazi meglepetést okozott a helyszínen bulizó közönségnek.
„Radics Gigi, Kovács Péter Kovax és a kisfiam, Lalika mellett az egyik vendégem Bodrogi Gyula volt. Hatalmas művésznek tartom őt, régi vágyam teljesült azzal, hogy egy színpadon állhattunk, igazi megtiszteltetés volt. Az egyik kedvenc dalomat, a Bicska Maxit énekeltük el duettben Bodrogi Gyulával, aki korát meghazudtolva úgy táncolt, mint Fred Astaire” - tette hozzá Kökény Attila, akit saját zenekara mellett a Budapest Symphonic Orchestra kísért.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára