Városlista
2024. június 13, csütörtök - Antal, Anett

Hírek

2017. Május 07. 05:02, vasárnap | Kék hírek
Forrás: police.hu

Kocsit loptak, majd összetörték – vigaszképpen lenyúltakegy fűnyírót

Kocsit loptak, majd összetörték – vigaszképpen lenyúltakegy fűnyírót

Őrizetbe vett a salgótarjáni rendőrség két férfit, akik előbb elloptak egy kocsit, majd összetörték. Utána egy másik házból fűnyíró tulajdonítottak el a minap.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett és lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást S. István 29 éves és C. Attila 25 éves salgótarjáni lakosok ellen.

A nyomozás jelenlegi adatai alapján a két férfi május 4-én 23 óra 30 perc körül az egyik salgótarjáni családi ház udvarára bemásztak, az ingatlan garázsába bementek, majd az ott tárolt személygépkocsit a benne hagyott indítókulccsal beindították. S. István és társa a gépkocsival Salgótarján belterületén közlekedett, majd azt - működőképes állapotban - a megyeszékhely egyik vasútállomása melletti bokros területen megrongálva hátrahagyták.

A két férfi megalapozottan gyanúsítható továbbá azzal is, hogy ugyanezen éjszaka az egyik salgótarjáni ingatlan udvarára bementek és onnan egy elektromos fűnyírót, valamint egy elektromos szegélynyírót loptak el. A nyomozók az eltulajdonított kerti gépeket felkutatták, lefoglalták, majd a tulajdonos részére visszaadták.

A rendőrök S. Istvánt és társát elfogták, a rendőrkapitányság épületébe előállították és gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették őket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 12. 12:39, szerda | Kék hírek

A NAV csaknem 3000 hamis alkatrészt és autódiagnosztikai eszközt szűrt ki a piacról tavaly

Csaknem 3000 hamis autóalkatrészt, autódiagnosztikai eszközt és szoftvert szűrt ki a piacról tavaly a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a Járműipari Forgalmazók Szellemi Tulajdonvédelmi Szakmai Egyesületének (JAF) szakmai támogatásával.

2024. Június 07. 07:16, péntek | Kék hírek

Hármas gyilkosság történt Szerbiában

Hármas gyilkosság történt csütörtökön a kelet-szerbiai Knjazevacon, ahol egy 22 éves férfi meggyilkolta az apját, a nagyanyját és a nagyapját - közölte Ivica Dacic belügyminiszter.

2024. Június 06. 09:24, csütörtök | Kék hírek

Büntetőeljárás indult a vízbe fulladt 5 éves kisfiú ügyében

A rendőrség közigazgatási és büntetőeljárást is indított a szerdán délelőtt Hajdúszováton megfulladt 5 éves kisfiú halálesete pontos körülményeinek tisztázásáért

2024. Június 04. 14:05, kedd | Kék hírek

Bűnügyi felügyelet alá helyezték Gyárfás Tamást

A másodfokon eljáró Fővárosi Ítélőtábla az elsőfokú bíróság döntését megváltoztatva elrendelte Gyárfás Tamás elsőrendű vádlott bűnügyi felügyeletét a Fenyő János médiavállalkozó megöletése miatt indult ügyben kedden.