Városlista
2023. december 9, szombat - Natália

Hírek

2017. Május 07. 05:02, vasárnap | Kék hírek
Forrás: police.hu

Kocsit loptak, majd összetörték – vigaszképpen lenyúltakegy fűnyírót

Kocsit loptak, majd összetörték – vigaszképpen lenyúltakegy fűnyírót

Őrizetbe vett a salgótarjáni rendőrség két férfit, akik előbb elloptak egy kocsit, majd összetörték. Utána egy másik házból fűnyíró tulajdonítottak el a minap.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett és lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást S. István 29 éves és C. Attila 25 éves salgótarjáni lakosok ellen.

A nyomozás jelenlegi adatai alapján a két férfi május 4-én 23 óra 30 perc körül az egyik salgótarjáni családi ház udvarára bemásztak, az ingatlan garázsába bementek, majd az ott tárolt személygépkocsit a benne hagyott indítókulccsal beindították. S. István és társa a gépkocsival Salgótarján belterületén közlekedett, majd azt - működőképes állapotban - a megyeszékhely egyik vasútállomása melletti bokros területen megrongálva hátrahagyták.

A két férfi megalapozottan gyanúsítható továbbá azzal is, hogy ugyanezen éjszaka az egyik salgótarjáni ingatlan udvarára bementek és onnan egy elektromos fűnyírót, valamint egy elektromos szegélynyírót loptak el. A nyomozók az eltulajdonított kerti gépeket felkutatták, lefoglalták, majd a tulajdonos részére visszaadták.

A rendőrök S. Istvánt és társát elfogták, a rendőrkapitányság épületébe előállították és gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették őket.

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 07. 13:44, csütörtök | Kék hírek

Katalizátorokból kinyert nemesfémekkel illegálisan kereskedő cégre csapott le a rendőrség

Katalizátorokból kinyert nemesfémekkel illegálisan kereskedő cég kerepesi telephelyére csapott le a rendőrség és a társhatóságok

2023. November 30. 08:16, csütörtök | Kék hírek

Amerikai katonának adta ki magát, több alkalommal is utalt neki pénzt a magyarországi nő

A balatonalmádi sértett megismerkedett egy magát amerikai katonának valló személlyel az egyik közösségi portálon.

2023. November 29. 17:27, szerda | Kék hírek

Elítélték a tanárt, aki kiskorúval folytatott szerelmi viszonyt

Nem jogerősen tíz hónap, két évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a Püspökladányi Járásbíróság azt a tanárt, aki iskolája kiskorú diákjával folytatott szerelmi viszonyt

2023. November 24. 10:15, péntek | Kék hírek

Másfél év alatt 171 millió forintot szerzett idős áldozatától a csaló

Különösen nagy kárt okozó csalás, sikkasztás és gondozási kötelezettség elmulasztásának bűntette miatt emelt vádat a Veszprémi Járási Ügyészség egy idős, beteg embert kihasználó 52 éves férfi ellen.