Városlista
2024. július 14, vasárnap - Őrs

Hírek

2022. Május 23. 09:06, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Kocsisor előzésébe kezdett a suzukis, végzetesnek bizonyult a manőver

Kocsisor előzésébe kezdett a suzukis, végzetesnek bizonyult a manőver

A másik autóban egy édesanya sérült meg súlyosan, a hátul ülő fiatalok könnyebben megúszták a balesetet.

A jelenlegi adatok szerint eddig tisztázatlan körülmények között két személygépkocsi ütközött össze frontálisan 2022. május 22-én 20 óra 40 perc körül Kup és Bakonypölöske között - mondta el a Deltahírek.hu-nak Bartók Judit rendőrségi szóvivőtől.

A fehér kocsi vezetője egy kocsisor előzésébe kezdett, amikor a szemből érkező család kocsijába frontálisan belecsapódott. A fehér kocsi sofőrjét a mentők próbálták újraéleszteni, de olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt.

A másik kocsit egy édesanya vezette, mögötte 17 éves lánya és annak barátnője ült - tudta meg a portál a helyszínen a kocsit vezető nő férjétől. A nő súlyosan megsérült, a két lány könnyebben. A családfő egy másik autóval, pár perccel lemaradva haladt a család kocsija mögött, amikor a baleset megtörtént. Az apa elmondta Noszlopról tartottak hazafelé Kupra, hogy a 17 éves lányának születésnapját megünnepeljék. A baleset után a lánya kétségbeesetten hívta telefonon, hogy siessen, mert balesetet szenvedtek. A kocsit vezető nőnek súlyos medence sérülése lett, még az éjszaka folyamán meg kellett operálni, a szülinapos lány és barátnője szerencsére könnyebben sérültek.

A közlekedési baleset helyszínelésének idejére az érintett útszakaszon teljes útlezárás volt érvényben, a járműveket a rendőrök Pápasalamon irányába terelték.
A baleset pontos körülményeit a rendőrök szakértők bevonásával vizsgálják.

Fotók: Deltahírek.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 12. 18:00, péntek | Helyi

Fél millió forint értékben lopott pulykatápot

Július 8-án érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy az egyik Pápához közeli kistelepülés telephelyéről több mint félmillió forint értékben pulykatápot vittek el.

2024. Július 11. 17:17, csütörtök | Helyi

A Győrszentiván ellen kezd a Perutz a kupában

Sorsoltak a MOL Magyar Kupában.

2024. Július 10. 18:36, szerda | Helyi

Tapolcafői Kertbarátkör: Vége a csónakázásnak az Örvény-tavon

Elegük lett a szemetelésből és a rongálásból a Forrás Tanösvényen.

2024. Július 10. 13:09, szerda | Helyi

Négyféle pápai sonka került be a Magyar Értéktárba

A Magyar Értéktárban 154 kiemelkedő nemzeti értéket tartunk számon, ezek között szerepel a pápai sonka is, a Hungarikum Bizottság döntése nyomán.