Városlista
2022. november 30, szerda - András, Andor

Hírek

2022. November 22. 20:46, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Kivilágított sportpályák: Közleményt adott ki a PELC

Kivilágított sportpályák: Közleményt adott ki a PELC

Az energiaválság miatti különböző spórolást célzó intézkedések közepette többen a helyi sportpályákon zajló esti edzéseket kifogásolták a közösségi médiában, amelyre közleményben reagált a Pápai Egyesített Labdarúgó Club.

"Sportegyesületünk - hasonlóan egyébként sok más sportág sportegyesületeihez - éves szinten sok millió forint bérleti díjat fizet a városi tulajdonú sportlétesítmények használatáért. A bérleti díjak tartalmazzák a közüzemi díjakat is.

A bérleti díjakat jelentős részben pályázati támogatásokból, vállalkozói (tehát saját) bevételeinkből és nem utolsó sorban tagdíj, valamint szolgáltatási díj bevételekből (tehát magán befizetésekből) finanszírozzuk.

Nem elveszünk a városi büdzséből, hanem hozzáteszünk!

Kérjük, hogy sportolóink edzéseihez, mérkőzéseihez használt sportvilágításokra ennek megfelelően tekintsenek!

Az energiaválság által indokolt és szükséges megtakarításokhoz igyekszünk jelentős mértékben mi is hozzájárulni. Sportolóink jó ideje lemondtak a Perutz Stadion épületének használatáról, edzéseink alkalmával a fűtött öltözők és a melegvíz használatáról. A bajnokságok őszi idényének végeztével, a tavaszi felkészülés kezdetéig szüneteltetni fogjuk az edzéseinket, hogy további megtakarítást érjünk el.

A PELC számára elsődleges fontosságú cél, hogy azon fiataloknak, akik sportolni és versenyezni szeretnének, biztosítani tudjuk a megfelelő feltételeket. Ne felejtsük el, hogy ezek a fiatalok ahhoz a sajnos mára már szűk réteghez tartoznak, akik egészséges és értelmes elfoglaltságot találtak a maguk számára!

Kérjük, hogy tiszteljék meg sportolói közösségünket azzal, hogy reálisan, a fenti tények figyelembevételével és mindennemű politikai színezettől mentesen értékelik és véleményezik tevékenységünket bármely fórumon!" - áll a közleményben.

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 29. 16:28, kedd | Helyi

Két házba is betört a pápateszéri férfi

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai egy órán belül elfogták a pápateszéri betörőt, akinél több lopott tárgyat is megtaláltak.

2022. November 28. 10:36, hétfő | Helyi

Folyamatos a nyomozás a kemeneshőgyészi csontsovány kutya ügyében

A pápai nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a kutya egyik gazdáját.

2022. November 28. 10:29, hétfő | Helyi

Fókuszban a nők elleni erőszak megelőzése

A párkapcsolati és a családon belüli erőszakról kaptak tájékoztatást a pápai diákok.

2022. November 27. 13:31, vasárnap | Helyi

Rálőtt egy kismacskára, állatkínzás miatt kell felelnie a 26 éves pápai lakosnak

A nagyteveli sértett 2022. szeptember 5-én délután tett feljelentést a Pápai Rendőrkapitányságon amiatt, hogy előző este lövések hangját hallotta, majd másnap hajnalban a teraszán megsebesítve talált rá a kölyök macskájára.