Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. Szeptember 09. 14:53, péntek | Bulvár
Forrás: STOP

Kislánya születésnapján vonulhat börtönbe Stohl András

Kislánya születésnapján vonulhat börtönbe Stohl András

Csak remélheti Stohl András, hogy még családja körében lesz kislánya szeptember végi születésnapján. A tíz hónap letöltendőre ítélt színész hamarosan megkapja felhívását a börtönbe vonulásra.

"Senki nem tudja a pontos dátumot, mikor kell megkezdenie a börtönbüntetést" - kezdte Stohl ügyvédje. "A Nemzeti Színháznak sikerült megszerveznie András helyettesítését, így miután nem kértünk halasztást, legjobb lenne, ha minél előbb bevonulna. András most úgymond várólistán szerepel, érkezési sorrend van a bíróság által megküldött papírok alapján, amit a büntetés-végrehajtási csoport már megkapott. Három-négy hét múlva, szeptember végére, október elejére várható a bevonulása. Ilyenkor az elítélt felhívást kap a büntetés letöltésére, és András a megjelölt helyen és időben hajszálpontosan meg fog jelenni" - mondta dr. Ruttner György, aki vezeklő körútján baráti kapcsolatba került az ittasan balesetet okozó színésszel. Ezért nyilván ő is sajnálja, hogy Stohl a rácsok mögött tölti februári születésnapját.

De nem ez az egyetlen családi ünnep, amire hatással lehet a börtön. Stohl imádott kislányának, Franciskának szeptember 25-én lesz a születésnapja, ezért vélhetően az egész család drukkol, hogy amikor a rendkívül apás kislány elfújja három szál gyertyáját a tortán, még otthon legyen a családfő.

"Ugyanúgy meg fogjuk ünnepelni a kislány születésnapját, ahogy meg szoktuk ünnepelni" - mondta röviden az Új Ásznak a színész-műsorvezető, aki mellett egész családja kitart a botrányos ügy kirobbanása óta.

STOP

Címkék: Stohl András

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára