Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2015. Augusztus 25. 11:55, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.)

Kisfilmeket nézhetünk a rendőrségen

Kisfilmeket nézhetünk a rendőrségen

Televíziót adományozott a Veszprém Megyei Vadászkamara a Pápai Rendőrkapitányság számára, melyen bűn- és balesetmegelőző kisfilmeket vetítenek a kapitányság várótermében.

Papp Gyula, a kamara elnöke elmondta, évek óta együttműködnek a Veszprém Megyei Rendőrfőkapitánysággal, melynek része az, hogy a kommunikációt erősítendő, hét darab televíziót bocsátottak a főkapitányság részére, melyek a megye kapitányságainak ügyfélváróiban fognak ismeretterjesztő, bűn- és balesetmegelőző kisfilmeket vetíteni. - Úgy gondolom, hogy a most megvalósított projekt, melyet teljes egészében a vadászkamara finanszírozott, részben oktató jellegű, részben információ átadásra szolgál, így mind a rendőröknek, mind pedig a civil szférának kellő segítséget ad a mindennapok területén - fogalmazott Papp Gyula.

Császárné Elek Veronika méltatta azt az együttműködést, mely a Veszprém Megyei Vadászkamara és a Pápai Rendőrkapitányság között már évek óta fennáll. - Rendőreink hosszú évek óta látnak el közös feladatokat a vadászokkal, egyrészt az erdők védelme, másrészt a falopások, az orvvadászat megelőzésében. A rendőr alezredes szerint a mai korban szükség van az effajta figyelemfelhívó módszerek alkalmazására, így a most beüzemelt televízió egy új prevenciós csatornaként fogható fel a bűn- és balesetmegelőzés területén - mondta el Császárné Elek Veronika, hozzátéve, a 11 kisfilmet 8-16 óráig fogják vetíteni a Pápai Rendőrkapitányság ügyfélvárójában.

Címkék: prevenció, rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 21:17, szombat | Helyi

Könnyedén győzött a Perutz

A Perutz a Veszprém vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság 28. fordulójában Magyarpolányt fogadta a Perutz stadionban.

2024. Május 18. 09:12, szombat | Helyi

Perutz: Szurkolói busz indul az ajkai kupadöntőre

A vármegyei kupa döntőjében, június 4-én a Balatonalmádi csapatával mérkőzik meg a pápai együttes.

2024. Május 17. 18:52, péntek | Helyi

Nyitott szertárkapuk - Idén is várja a tűzoltóság a családokat

A katasztrófavédelem idén is megrendezi hagyományos gyereknapi programját, a Nyitott szertárkapuk országos rendezvényt, amelyhez a pápai laktanya is csatlakozik.

2024. Május 16. 19:15, csütörtök | Helyi

Hajmeresztő dolgot csinált az autós Pápa határában - Videó

Az új 83-as útra szeretett volna felhajtani a Mercedes sofőrje, meg is tette, ám forgalommal szemben...