Városlista
2021. április 18, vasárnap - Andrea

Hírek

2020. November 26. 13:52, csütörtök | Bulvár
Forrás: Borsonline.hu

Kis Grófo is koronavírusos, két oldali tüdőgyulladással fekszik a kórházban

Kis Grófo is koronavírusos, két oldali tüdőgyulladással fekszik a kórházban

A mulatós zenész még kedden került kórházba köhögéssel, lázzal és szédüléssel. Később kiderült, hogy a baj sokkal nagyobb, mint ahogy a zenész eleinte gondolta. Ezért aztán az intézményből már nem is ment haza - írja a Bors.

A zenész a lapnak azt mondta, hogy amikor kórházba ment, tudta, hogy koronavírusos. Nem sokkal korábban tesztet végeztek rajta, ami pozitív lett.

"Nem szívesen beszélek erről, bár ha az esetem bárkit is arra sarkall, hogy maszkot hordjon, hogy vigyázzon magára és a környezetére, már megéri beavatni az embereket" – fogalmazott Kis Grófo. Hozzátette, hogy hirtelen lett rosszul. "Az egyik pillanatban még semmi bajom nem volt, a másikban magasra szökött a lázam, szédülni kezdtem, köhögni, alig kaptam levegőt. Egyedül fekszem a kórházban, senki sem látogathat meg, hiányzik a családom. Még soha életemben nem voltam ennyire kiszolgáltatott helyzetben, elég nehéz most minden" - tette hozzá a zenész.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 17. 13:44, szombat | Bulvár

Ötven éve lőtték fel a világ első űrállomását 50 éve lőtték fel

Ötven éve, 1971. április 19-én állították Föld körüli pályára a világ első űrállomását, a szovjet Szaljut-1-et. Az MTVA Sajtóarchívumának anyaga:

2021. Április 15. 16:07, csütörtök | Bulvár

Jon Bon Jovi a családjáról írta legújabb dalát - VIDEÓ

Új klip jelenet meg Bon Jovi, a 2020 című, tizenötödik stúdiólemezéről Story of Love címmel. A videóban a rocksztár több, eddig sosem látott, személyes családi ereklyét, fotókat, személyes tárgyat is bemutat.

2021. Április 14. 08:44, szerda | Bulvár

Tevéknek szánt közlekedési lámpát helyeztek üzembe Kínában

A világ első, tevéknek szánt közlekedési lámpáját helyezték üzembe a hétvégén Kína északi részén.

2021. Április 13. 18:39, kedd | Bulvár

Könyv jelent meg Diego Maradona életéről

Az isteni Diego Maradona címmel jelent meg életrajzi könyv a 2020. november 25-én, 60 évesen elhunyt világklasszis argentin labdarúgóról.