Városlista
2021. január 22, péntek - Vince

Hírek

2020. November 26. 13:52, csütörtök | Bulvár
Forrás: Borsonline.hu

Kis Grófo is koronavírusos, két oldali tüdőgyulladással fekszik a kórházban

Kis Grófo is koronavírusos, két oldali tüdőgyulladással fekszik a kórházban

A mulatós zenész még kedden került kórházba köhögéssel, lázzal és szédüléssel. Később kiderült, hogy a baj sokkal nagyobb, mint ahogy a zenész eleinte gondolta. Ezért aztán az intézményből már nem is ment haza - írja a Bors.

A zenész a lapnak azt mondta, hogy amikor kórházba ment, tudta, hogy koronavírusos. Nem sokkal korábban tesztet végeztek rajta, ami pozitív lett.

"Nem szívesen beszélek erről, bár ha az esetem bárkit is arra sarkall, hogy maszkot hordjon, hogy vigyázzon magára és a környezetére, már megéri beavatni az embereket" – fogalmazott Kis Grófo. Hozzátette, hogy hirtelen lett rosszul. "Az egyik pillanatban még semmi bajom nem volt, a másikban magasra szökött a lázam, szédülni kezdtem, köhögni, alig kaptam levegőt. Egyedül fekszem a kórházban, senki sem látogathat meg, hiányzik a családom. Még soha életemben nem voltam ennyire kiszolgáltatott helyzetben, elég nehéz most minden" - tette hozzá a zenész.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 21. 08:00, csütörtök | Bulvár

Először számoltak meg elefántokat a világűrből

Először sikerült megszámolni állatokat mesterséges intelligenciával összekapcsolt műholdkamerákkal nagy kiterjedésű földrajzi térségében, ami fontos lépés a veszélyeztetett fajok populációinak megfigyelése terén.

2021. Január 19. 11:00, kedd | Bulvár

Gal Gadot főszereplésével készül kémthriller a Netflixnek

A Netflix szerezte meg a Heart of Stone című kémthriller forgalmazási jogait, amelynek főszerepét az izraeli filmcsillag, Gal Gadot játssza - osztotta meg értesülését a deadline.com hollywoodi hírportál.

2021. Január 16. 18:06, szombat | Bulvár

Húszéves a Wikipédia, a világ hetedik leglátogatottabb honlapja

Megalakulásának 20. évfordulóját ünnepli pénteken a mindenki által szabadon szerkeszthető online világenciklopédia, a Wikipédia, a világ hetedik leglátogatottabb honlapja.

2021. Január 16. 17:02, szombat | Bulvár

A hermelin lett az év emlőse

A hermelint választotta 2021-ben az év emlősének a Vadonleső program, amelyet az Agrárminisztérium (AM) és a Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. működtet a Magyar Természettudományi Múzeum közreműködésével.