Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2021. Június 14. 17:10, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Perutz FC

Kinevezték a Perutz új vezetőedzőjét

Kinevezték a Perutz új vezetőedzőjét

Fiatal, ambiciózus szakember érkezik a kispadra.

A frissen kinevezett Weitner Ádám 1982. szeptember 9-én született Pécsen. Játékos pályafutása során az NB I-ben, NB II-ben és az NB III-ban is pályára lépett, többek között a Győri ETO, a Gyirmót, a Paks, a Felcsút, a Tatabánya, a Csorna és a Ménfőcsanak mezében. 2018 decemberétől Ménfőcsanakon a vezetőedzői posztot töltötte be, 2020 szeptemberétől az NB III-as SC Sopron vezetőedzőjeként dolgozott. Irányításával a piros-fehér alakulat a 2020/2021-es idényben a csoport kieső helyéről a hatodik pozícióig jött fel. A vezetőedzőt Bocskay László elnök mutatta be a sajtó képviselőinek.

- Először is szeretném megköszönni Takács Gábor munkáját, akinek irányításával sikerült megőrizni NB III-as tagságunkat, szeretném hangsúlyozni, hogy megbízatása erre a fél évre szólt - mondta a klub elnöke. – A bajnokság lezárulta után úgy döntöttünk, új edzőt keresünk a csapat élére, választásunk pedig Weitner Ádámra esett. Öt hetes felkészülés vár a csapatra, bízunk benne, hogy egy nyugodtabb szezonunk lesz, ahol nem a kiesés elől kell menekülni, hanem minimum egy stabil középcsapat leszünk. Az egyik legfontosabb kérésünk az volt Ádám felé, hogy lehetőség szerint az arra alkalmas utánpótlás játékosokból minél többet szerepeltessen a felnőtt csapatban. Nagy örömünkre ő ezzel egyetértett. Munkájához sok sikert kívánok.

A Perutz új vezetőedzője elmondta, elképzelései egyeztek a vezetőséggel, így örömmel kezdi meg a munkát Pápán.
- Több ajánlatom is volt, úgy gondolom, a karrierem szempontjából jó döntést hoztam, amikor elfogadtam a Perutz ajánlatát. Sokat gondolkodtam, de sok mindenkit ismerik itt, tetszik a város, kiválóak a körülmények. A bajnokságban azt szeretném majd látni, hogy minden mérkőzés után úgy álljanak fel a nézők, hogy a pápai játékosok mindent megtettek, hogy győztesen hagyják el a pályát és a labdarúgók úgy tudjanak a tükörbe nézni, hogy tiszta a lelkiismeretük. A játékoskeret kialakulóban van, egyelőre korai lenne bármiről is beszélni.

A játékosmozgással kapcsolatban a Perutz FC facebook oldala az írja, hogy Baldauf Konrád, Koronczai Benjamin, Dóczi Krisztián és Kiss Ádám is távozik, Császár Attila pedig befejezte aktív pályafutását, ám nem hagyja el a klubot, minden valószínűség szerint a vezetőségben vállal szerepet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.