Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2023. Május 16. 10:46, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Kezdődik a bérletárusítás!

Kezdődik a bérletárusítás!

A 2023/24-es színházi évadban többek között olyan színészekkel találkozhat Pápán, mint Hernádi Judit, Kern András, Szulák Andrea, Epres Attila, Thuróczy Szabolcs, Gregor Bernadett, Kálid Artúr, vagy épp Jordán Tamás.

A 2023/24-es színházi évadban két felnőtt bérletet ajánl a színházkedvelő közönség számára a JMK, a Latabár és a Voyta bérletet, összesen nyolc különböző előadással. Előbbi bérlet három előadásból álló kínálatát inkább az idősebb korosztály számára állították össze. A színházkedvelők láthatják a Latabár bérletben a Kései találkozás romantikus történetét Molnár Piroskával és Jordán Tamással, vagy az örökérvényű történet a barátságról és elfogadásról Egri Mártával és Kálid Artúrral, a Miss Daisy sofőrjében - tudtuk meg Cseh-Müller Orsolya közművelődési szakembertől.

A Voyta bérletben öt előadás mellett köteleződik el színházlátogató, az esti bérlet előadásai egytől egyig igazán szórakoztató darabok, miközben némelyek a vígjáték és a komédia műfajának köntösébe burkolva nem félnek reflektálni önmagunkra, emberi játszmáinkra, élethazugságainkra vagy éppen gyengeségeinkre. Így például elszalasztott lehetőségeink erősödhetnek fel a Szívhang című előadás után, a Kartonpapa című fekete komédia a gyászfeldolgozást és a családi kapcsolatokat veszi górcső alá, a Még egy kört mindenkinek pedig a tavalyelőtti nagysikerű film adaptációja, ahol a kontroll elengedése kerül a középpontba. Természetesen a következő évad is izgalmas találkozásokat tartogat, megfordul Pápán Hernádi Judit és Kern András, Györgyi Anna, Szulák Andrea és Epres Attila, de Thuróczy Szabolcs és Debreczeny Csaba is az évad vendége lesz - mondta el a JMK munkatársa.

Az esti nagybérlet minden évben tartalmaz egy zenés előadást, ezúttal a Tanulmány a nőkről című zenés komédiát mutatják be a női lélek rejtelmeiről, rendkívül látványos és igényes kivitelezésben, a hatvanas évek magyar slágereivel, a kor magával ragadó hangulatával és sok-sok tánccal.

Még tart a kedvezményes bérletvásárlás időszaka: a Latabár bérletet május 31-ig, a Voyta bérletet pedig június 30-ig újíthatják és vásárolhatják meg a régi és az új bérletesek, tavalyi áron. Ezt követően, a bérletmegújítási időszak leteltével már csak új bérlet vásárlására lesz lehetőség, tehát az előző évad bérleteinek ülőhelyeit is értékesítik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 15:47, kedd | Helyi

NATO hadgyakorlat egyik központja a pápai légibázis

A Swift Response a Steadfast Defender 2024 részgyakorlata, amely a NATO szövetség keleti térségét helyezi középpontba.

2024. Május 07. 15:22, kedd | Helyi

Méhlegelőt alakítanak ki Pápán

A Városfejlesztő Kft. munkatársai a Külső-Várkertben telepítenek valódi méhlegelőt.

2024. Május 06. 17:55, hétfő | Helyi

Grőber Attila: Van jövőképünk, van programunk!

Több ezer aláírást gyűjtöttek össze a Közösen Pápáért és az Élhető, Gyarapodó Városért Egyesületek, valamint hat ellenzéki párt által támogatott jelöltek, akiket nyilvántartásba vett a választási bizottság.

2024. Május 06. 09:32, hétfő | Helyi

Garázs égett Nagytevelen, rendőrök lőtték ki a gázpalackokat

Nagytevelen egy ingatlan melléképülete teljesen lángba borult május 5-én éjszaka.