Városlista
2021. április 20, kedd - Konrád, Tivadar

Hírek

2011. December 05. 13:04, hétfő | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI

Ketten haltak meg kihűlés miatt

Ketten haltak meg kihűlés miatt

Két újabb áldozata van a hideg időjárásnak Borsod-Abaúj-Zemplénben; két férfi halt meg kihűlés következtében Edelényben, illetve Sajószentpéteren – közölte a rendőrség hétfőn.

Múlt csütörtökön házának bekerített udvarán, a földön fekve holtan találtak rá egy 75 éves edelényi férfira. Az idős ember korábban szédülésre, rosszullétre panaszkodott, más betegsége nem volt, gyógyszert nem szedett – ismertette Gaskó Bertalan, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

Egy nappal később ugyancsak házának bekerített udvarán, a földön fekve hűlt ki Sajószentpéteren egy 60 éves férfi, aki ittassága miatt nem tudott bemenni a lakásába. A szóvivő hozzátette: a helyszínre érkező orvos az idegenkezűséget mindkét esetben kizárta, és a halál okaként kihűlést állapított meg.

Gaskó Bertalan emlékeztetett arra, hogy Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt év téli időszakában húszan vesztették életüket kihűlés miatt, az idén ősztől pedig már nyolcan haltak meg.

Címkék: kihűlés

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 20. 17:07, kedd | Kék hírek

A perselypénzt akart lopni a templomból - Videó

A gyanú szerint a 49 éves férfi egy fővárosi VIII. kerületi templom perselyét törte fel március 23-án.

2021. Április 20. 14:09, kedd | Kék hírek

Kézbesítés helyett ellopta a címzettek pénzét a postásnő

Sikkasztás és hamis magánokirat felhasználása miatt vádat emelt a Nagykátai Járási Ügyészség egy postás ellen, aki kézbesítés helyett ellopta a címzetteknek küldött pénzt 2019-ben

2021. Április 20. 09:39, kedd | Kék hírek

Véletlenül elsütött fegyver buktatta le a többszörösen körözött férfit

A 22 éves férfi ellen három elfogatóparancs volt érvényben.

2021. Április 20. 06:27, kedd | Kék hírek

Milliókat kínált unokája felügyeleti jogáért egy szabolcsi férfi

Vádat emeltek egy férfi ellen, aki 15 millió forintot ígért fia feleségének, ha lemond gyerekei szülői felügyeletének és nevelésének jogáról - tájékoztatta a Központi Nyomozó Főügyészség vezetője hétfőn az MTI-t.