Városlista
2024. május 27, hétfő - Hella

Hírek

2018. Január 22. 15:54, hétfő | Belföld
Forrás: police.hu

Kétszer is ellopták a kocsit, amit alkatrészei szedtek

Kétszer is ellopták a kocsit, amit alkatrészei szedtek

Két nap alatt kétszer is ellopta egy 16 éves fiú ugyanazt az autót Nagykanizsán. Végül darabokra szedték. A Nagykanizsai Rendőrkapitányság vádemelést javasol.

Egy 16 éves helyi fiú tavaly április 18-án este egy talált kulccsal kinyitott egy Suzukit Nagykanizsán és nő ismerősével autózni indultak a városba. Az autót hamarosan egy garázs előtt leparkolva hátrahagyták, azonban az indítókulcsot elvitték. A sértett másnap vette észre, hogy eltűnt a kocsija, amit a nagykanizsai rendőrök még aznap visszaadtak neki. A kamasz két nap múlva egy 22 éves barátjával szerette volna ismét igénybe venni az autót, a fiatalabb már beült az autóba, amikor megzavarták őket, ezért barátját hátrahagyva, egyedül hajtott el a helyszínről. Murarátkára ment ismerőséhez, ahol a Suzukit szétszerelték azzal a céllal, hogy alkatrészként hasznosítsák.

A nyomozók az elkövetők kilétét megállapították, az autó maradványait pedig lefoglalták.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 16 éves fiú ellen lopás vétség, hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűntett és egyedi azonosítójellel visszaélés bűntett, a 22 éves B. Richárd és 19 éves H. Fruzsina ellen jármű önkényes elvétele bűntett, valamint a 32 éves O. Györggyel szemben hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte, az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Zalaegerszegi Járási és Nyomozó Ügyészségnek.

Címkék: lopás, Nagykanizsa, tolvaj

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 26. 09:05, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 21. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 25. 08:14, szombat | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: haderőt kell építenünk, mert enélkül nem tudjuk garantálni a magyar emberek békéjét és biztonságát

Nem tekinthetjük sajnos azt a forgatókönyvet sem kizártnak, hogy ismét a fegyvereké lehet szó Európában. Ennek az elkerüléséhez erőre van szükségünk

2024. Május 25. 07:58, szombat | Belföld

Szijjártó Péter: átadásra került a Hell Energy 80 milliárd forintos kapacitásbővítő beruházása

Átadásra került a Hell Energy 80 milliárd forint értékű kapacitásbővítő beruházása, amelynek a nyomán 240 új munkahely jön létre, az üdítőital-gyártó vállalat pedig megerősítheti piacvezető pozícióját a világ több országáb

2024. Május 24. 13:21, péntek | Belföld

Orbán Viktor: Brüsszelben Európa háborúba lépésének előkészítése történik

Ami ma Brüsszelben történik, az hangulati előkészítése Európa háborúba lépésének - jelentette ki a miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.