Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2016. Június 29. 15:10, szerda | Bulvár
Forrás: Infopapa.hu (Police.hu)

Két testépítő durván összeverekedett, mert egyikük kitakarta a tükröt

Két testépítő durván összeverekedett, mert egyikük kitakarta a tükröt

Komoly bunyó alakult ki egy mezőtárkányi konditeremben. Egy balta és egy seprűnyél is előkerült, repkedtek a súlyos és a rúdak. Hiba volt kitakarni a tükröt.

2015. november 12-én az I. rendű vádlott Mezőtárkányban, a helyi konditeremben szóváltásba keveredett a II. rendű vádlottal azért, mert edzés közben nem látta tőle magát a tükörben.

Ez annyira zavarta, hogy dühében kétszer is feldöntött egy fekvőpadot. A hangoskodás verekedésbe torkollt, a felindult vádlottak - mások nyugalmát megzavarva - egymás vállát és arcát öklözték.Mivel ellenfelét nem sikerült kiütnie, az idősebb, de kisportolt férfi egy 10 kilós súlyzót kapott fel, amit hozzávágott a fiatalabb vádlotthoz, azután pedig egy 2 méter hosszú emelőrúddal próbálta leütni, de a 21 éves fiatalember kitért a támadások elől, végül pedig kiszaladt az edzőteremből.
Az I. rendű vádlott szintén távozott, néhány perc múlva egy baltával a kezében visszatért. Kereste ellenfelét, de nem találta meg, ezért az öltözőben hagyott ruházatát a baltájával széthasogatta, majd a kabátban lévő értékeket kivitte az utcára, és ott szétszórta azokat.

Nadrágból seprűnyelet

Másnap délelőtt a két ember ismét találkozott az edzőterem közelében, az utcán, a II. rendű vádlott kocsival, az I. rendű vádlott gyalog volt. Az idősebb férfi folytatni akarta a verekedést, ököllel beütötte az autó bal első ablakát, és letörte a visszapillantót. Ezután elővett a nadrágjából egy seprűnyelet, amivel rátámadt az autójából kiszálló II. rendű vádlottra úgy, hogy a botot ketté törve annak hegyes végével megpróbálta megszúrni.
Ez további tettlegességhez vezetett, ami a közeli árokban ért véget - fogalmaz a közlemény.
Az I. rendű vádlott ellen 2 rendbeli, felfegyverkezve elkövetett garázdaság, ezzel halmazatban súlyos testi sértés kísérlete, míg társa ellen garázdaság miatt emeltek vádat.

Címkék: edzőterem, verekedés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.