Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. Január 29. 12:20, vasárnap | Helyi
Forrás: MTI

Két pápai férfi holttestét találták meg az erdőben

Két pápai férfi holttestét találták meg az erdőben

A Kisszőlős, Vid és Csögle által alkotott háromszögben, az erdőben, feltehetően vadászfegyvertől sérült meg halálosan a két ember.

Egy apa és a fia fejlövés miatt meghalt a Marcal-Bitvaközi Vadásztársaság területén az erdőben - közölte a rendőrség szombaton.

Orsós Károly tájékoztatása szerint a rendőrök éjjel is vizsgálódtak a helyszínen, a baleset és az emberölés kizárható az ügyben. A rendőrség szerint egy 18 és egy 60 éves pápai férfiról van szó.

A megyei mentőszolgálat mentésvezetője, Lattenstein János az MTI-nek elmondta: délután fél ötkor kapták a jelzést, hogy a Kisszőlős, Vid és Csögle által alkotott háromszögben, az erdőben, feltehetően vadászfegyvertől sérült meg két ember. A mentők már nem tudtak segíteni a fejsérülést szenvedett férfiakon - erősítette meg.

Lezárult a helyszíni szemle, a rendőrség kizárta az idegenkezűséget a szombaton, Veszprém megyében történt kettős halál ügyében - mondta a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője az MTI-nek vasárnap.

A fotó illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 14:26, péntek | Helyi

Számszeríjjal fenyegetőzött Pápateszéren, elfogta a TEK

Mint arról korábban beszámoltunk, tegnap jelentős rendőri akció zajlott a Pápa környéki településen.

2024. Április 25. 20:26, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulnak az érintettek

A választópolgárok azonosításához használatos személyi számot és lakcím adatokat kért valaki az egyesület nevében az érintettektől, akik az adatvédelmi hatósághoz fordulnak - mondta el a politikus.

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.