Városlista
2019. november 17, vasárnap - Hortenzia, Gergő

Hírek

2011. Október 27. 14:50, csütörtök | Helyi
Forrás: Pápai Rendőrkapitányság

Két nap alatt kétszer is lebukott a tolvaj

Két nap alatt kétszer is lebukott a tolvaj

A károsultak buktatták le két ízben is azt a férfit, aki vashulladék gyanánt kívánta értékesíteni a lopott fémet.

2011. október 22-én egy pápai utcán várakozó gépkocsihoz kapcsolt utánfutón ismerte fel a sértett a cége telephelyéről korábban 331.000 Ft értékben eltulajdonított fém eszközöket, melyről rögtön értesítette a Pápai Rendőrkapitányság ügyeletesét. A rendőrök a várakozó járműszerelvényhez siettek, majd igazoltatták és előállították a gépkocsi vezetőjét. A pápai férfi gyanúsítottként tett vallomásában elmondta, hogy társával előző nap, az éjszaka leple alatt lopta el az utánfutón levő dolgokat egy telepről. „Zsákmányát” az elfogása napján kívánta vashulladékként leadni, ám menet közben kifogyott a benzin a kocsiból, így megállásra kényszerült.

2011. október 24-én ismét telefonhívás érkezett a kapitányságra, miszerint a pápai MÉH telep előtt egy Lada gépkocsi áll, melynek utánfutóján a bejelentő egyértelműen felismerte az általa képviselt egyesület portaépületéből napokkal korábban eltűnt tárgyak egy részét. A gépkocsivezető ez alkalommal is a 2 napja előállított személy volt. A Pápai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya elrendelte az őrizetbe vételét. Ellene nagyobb értékre, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntette miatt indult eljárás.

Címkék: lopás, rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 15. 14:11, péntek | Helyi

Pályaorientációs nap Pápán

A rendőri hivatás népszerűsítése volt a cél.

2019. November 14. 15:27, csütörtök | Helyi

Birtokba vették a gyerekek a Szivárvány ovi új KRESZ pályáját

Az óvoda udvarán frissen aszfaltozott területein alakítottak ki egy mini közlekedési pályát, a gyermekek legnagyobb örömére.

2019. November 14. 10:03, csütörtök | Helyi

A tűzoltók gyakorlat miatt lezárták a Török Bálint utcát

A Katasztrófavédelem négy járművel vonult ki a helyszínre, ahol a Honvédséggel közösen végeztek gyakorlatot.

2019. November 14. 09:09, csütörtök | Helyi

Négy évre visszatekintve, egy évre előretekintve

Amikor az Elsősorban pápai Városbarát Egylet nevű civil társaság életre hívódott, egyfajta katalizátor-szervezetként határozta meg önmagát.