Városlista
2024. április 22, hétfő - Csilla

Hírek

2022. November 29. 16:28, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Két házba is betört a pápateszéri férfi

Két házba is betört a pápateszéri férfi

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai egy órán belül elfogták a pápateszéri betörőt, akinél több lopott tárgyat is megtaláltak.

A győrújbaráti sértett 2022. november 28-án reggel értesítette a pápai körzeti megbízottakat arról, hogy két pápateszéri, lakatlan ingatlanába is betörtek 2022. november 26-ról 27-re virradóan. Az egyik házból többek között szerszám- és munkagépek, lábbelik, csavarok, lombseprű és egy talicska tűnt el közel négyszázötven ezer forint értékben, míg a másik helyről az egyik alkalmazottjának szerszámait és munkagépeit lopták el ismeretlenek, amivel több, mint kétszázezer forint kárt okoztak a pápateszéren élő sértettnek.

A rendőrök azonnal adatgyűjtésbe kezdtek, majd egy órán belül a háza előtt igazoltatták a feltételezett elkövetőt. Az 55 éves helyi lakos tagadta, hogy köze lenne a betörésekhez, ám az otthonában tartott kutatás alkalmával az egyenruhások több lopott tárgyat is megtaláltak, amelyeket lefoglaltak. A férfit a rendőrök elfogását követően előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, ahol lopás bűntett és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A pápateszéri betörő beismerte tettét, és elmondta, hogy az ingatlanok udvarain talált talicskákkal tolta otthonába az ellopott tárgyakat, melyek közül több szerszámot néhány ezer forintért értékesített is.

A lefoglalt eszközöket a nyomozók a sértettnek visszaadták.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 21. 20:33, vasárnap | Helyi

Íme a Pápai Játékfesztivál harmadik fellépője!

Legutóbb négy évvel ezelőtt jártak Pápán, akkor nagyon jó koncertet adtak - videó.

2024. Április 21. 11:00, vasárnap | Helyi

Kiszakadt a gólzsák, 14 gólt lőtt a Perutz!

Futballmeccsen meglehetősen ritkán látni ennyire sok gólt, az elmúlt mérkőzéseken tapasztalt rossz helyzetkihasználás most átfordult a csapatnál.

2024. Április 20. 20:54, szombat | Helyi

Bemutatkoztak a Fidesz-KDNP jelöltjei - Videó

Rövid videókban az látható, amint az egyes körzetek jelöltjei felolvassák bemutatkozásukat.

2024. Április 20. 09:18, szombat | Helyi

Később túrják fel a Vásár utcát

Bár április elején azt jelentették be, hogy néhány hét múlva megkezdődik az úttest felbontása és a vízvezetékek cseréje, most mégis úgy döntöttek, hogy a nyári szünetig várnak vele.