Városlista
2023. február 7, kedd - Tódor

Hírek

2022. November 29. 16:28, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Két házba is betört a pápateszéri férfi

Két házba is betört a pápateszéri férfi

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai egy órán belül elfogták a pápateszéri betörőt, akinél több lopott tárgyat is megtaláltak.

A győrújbaráti sértett 2022. november 28-án reggel értesítette a pápai körzeti megbízottakat arról, hogy két pápateszéri, lakatlan ingatlanába is betörtek 2022. november 26-ról 27-re virradóan. Az egyik házból többek között szerszám- és munkagépek, lábbelik, csavarok, lombseprű és egy talicska tűnt el közel négyszázötven ezer forint értékben, míg a másik helyről az egyik alkalmazottjának szerszámait és munkagépeit lopták el ismeretlenek, amivel több, mint kétszázezer forint kárt okoztak a pápateszéren élő sértettnek.

A rendőrök azonnal adatgyűjtésbe kezdtek, majd egy órán belül a háza előtt igazoltatták a feltételezett elkövetőt. Az 55 éves helyi lakos tagadta, hogy köze lenne a betörésekhez, ám az otthonában tartott kutatás alkalmával az egyenruhások több lopott tárgyat is megtaláltak, amelyeket lefoglaltak. A férfit a rendőrök elfogását követően előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, ahol lopás bűntett és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A pápateszéri betörő beismerte tettét, és elmondta, hogy az ingatlanok udvarain talált talicskákkal tolta otthonába az ellopott tárgyakat, melyek közül több szerszámot néhány ezer forintért értékesített is.

A lefoglalt eszközöket a nyomozók a sértettnek visszaadták.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Február 07. 10:55, kedd | Helyi

Teherautók akkumulátorait lopták el egy vaszari udvarból

2023. Február 06. 12:57, hétfő | Helyi

Kábítószert találtak a rendőrök a fiataloknál Pápa belvárosában

A járőrök 2023. február 5-én este Pápa belvárosában állítottak meg egy személygépkocsit ellenőrzés céljából.

2023. Február 06. 12:00, hétfő | Helyi

Számos baleset történt az elmúlt héten a megye útjain

2023. január 30-án 0 órától 2023. február 5-én 24 óráig összesen 9 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, melyek közül 5 súlyos, 4 pedig könnyű sérüléssel végződött.

2023. Február 05. 05:00, vasárnap | Helyi

TOP 50-es körözöttet fogtak el - Videóval

A Pápai Rendőrkapitányság 16 rendbeli bűnszövetségben, üzletszerűen elkövetett lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 41 éves komáromi lakossal szemben.