Városlista
2022. július 5, kedd - Sarolta, Emese

Hírek

2018. Június 02. 16:33, szombat | Kék hírek
Forrás: police.hu

Késsel és emelővel támadtak rá egy benzinkutasra

Késsel és emelővel támadtak rá egy benzinkutasra

A rendőrök pár órán belül elfogták azt a két környékbeli férfit, akik késsel és emelővel támadtak a benzinkutasra Zalacsánynál pénteken.

A Keszthelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást két zalaapáti lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsítottak Suzuki típusú személyautóval érkeztek a zalacsányi benzinkútra június 1-jén 10 óra körül. A két személy tankolás után, fizetés nélkül akart távozni a helyszínről, azonban az ott dolgozó férfi meg akarta akadályozni őket. A két gyanúsított késsel és más szerszámmal megfenyegette, majd meg is ütötte az alkalmazottat és távozott a helyszínről.

Az egyenruhások a 22 éves és a 31 éves zalaapáti férfit 15 óra 40 perckor elfogták, előállították a rendőrkapitányságra, majd gyanúsítotti kihallgatásukat követően – bűnügyi őrizetbe vették őket és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Július 04. 10:01, hétfő | Kék hírek

21 éves dílernőt kaptak el a rendőrök

Elfogták azt a 21 éves nőt a Budapesti Rendőr-főkapitányság XIX. Kerületi Rendőrkapitányság rendőrei, aki gyanú szerint kábítószerrel kerekedett.

2022. Július 03. 11:40, vasárnap | Kék hírek

Határsértők hatvanfős csoportját tartóztatták fel Ásotthalomnál

A magyar rendőrök cseh kollégáikkal együttműködve határsértők hatvanfős csoportját tartóztatták föl Ásotthalom külterületén szombaton este fél hét előtt - közölte a rendőrség honlapján.

2022. Július 02. 11:06, szombat | Kék hírek

Kuruzslás és csalás miatt rendelték el egy férfi letartóztatását Pécsen

Kuruzslás és jelentős kárt okozó csalás miatt rendelte el a Pécsi Járásbíróság pénteken annak a férfinak a letartóztatását, aki magát több esetben nőgyógyásznak adta ki,

2022. Július 02. 08:01, szombat | Kék hírek

Korrupcióval gyanúsítanak egy műszaki vizsgabiztost

Korrupció gyanújával őrizetbe vettek egy műszaki vizsgabiztost.