Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2024. Április 20. 09:18, szombat | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Később túrják fel a Vásár utcát

Később túrják fel a Vásár utcát

Bár április elején azt jelentették be, hogy néhány hét múlva megkezdődik az úttest felbontása és a vízvezetékek cseréje, most mégis úgy döntöttek, hogy a nyári szünetig várnak vele.

Április 4-én adtunk hírt arról, hogy a néhány évvel ezelőtt jó minőségben megcsinált útpályát fel kell bontani a Vásár utcában, mivel a régi, rossz állapotú főnyomócsővel folyamatos gondok vannak. A Pápai Médiacentrum beszámolója szerint most arra az elhatározásra jutottak, hogy mégsem kezdik meg a forgalomkorlátozással járó munkálatokat, mivel a Vásár utcában nagy a forgalom és a reggeli iskolakezdést veszélyeztethetnék a várható torlódások. Ezért az útpálya megbontásával járó munkálatokat a nyári szünetben végzik el, addig pedig a házi bekötéseket csinálják meg.

A riportban elhangzott, a 200 milliós projekt zárását nem befolyásolja a szóban forgó döntés, a végleges úthelyreállítás azonban csúszhat, várhatóan ideiglenes aszfaltot kap majd az út, amennyiben az időjárás nem engedi a végleges burkolat elkészítését.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 18:52, péntek | Helyi

Nyitott szertárkapuk - Idén is várja a tűzoltóság a családokat

A katasztrófavédelem idén is megrendezi hagyományos gyereknapi programját, a Nyitott szertárkapuk országos rendezvényt, amelyhez a pápai laktanya is csatlakozik.

2024. Május 16. 19:15, csütörtök | Helyi

Hajmeresztő dolgot csinált az autós Pápa határában - Videó

Az új 83-as útra szeretett volna felhajtani a Mercedes sofőrje, meg is tette, ám forgalommal szemben...

2024. Május 16. 06:35, csütörtök | Helyi

Bejutott a megyei kupa döntőjébe a Perutz

A Veszprém vármegyei kupában sorozatban hatodik mérkőzését is megnyerte a Pápa, ezúttal a Péti MTE-t győzték le 3-1 arányban, ami azt jelenti, hogy a júniusi kupadöntőben a Balatonalmádi csapata ellen zárja a sorozatot a Perutz.

2024. Május 16. 06:34, csütörtök | Helyi

Molnár István szerint 2011 óta hanyatlik a város

A független polgármesterjelölt szerint 2011 óta hanyatlik Pápa városa, amelyet az az önkormányzati dokumentum is alátámaszt, melyet Unger Tamás programjuknak tekint.