Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2018. Szeptember 05. 09:36, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Késeket és fagyasztott húst lopott, a rendőrök elfogták

Késeket és fagyasztott húst lopott, a rendőrök elfogták

Egy használaton kívüli vendéglőbe tört be Ugodon egy 55 éves helyi férfi, lopás bűntett elkövetése miatt büntetőeljárás indult ellene.

Állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy 2018. augusztus 16-ára virradó éjszaka egy korábban vendéglőként üzemelő épületbe ismeretlen tettes betört és onnan fagyasztott húsokat, valamint késeket tulajdonított el közel százezer forint értékben.

A rendőrök – Fűzfa László címzetes rendőr főtörzszászlós, Varga Csaba rendőr zászlós és Hegyi Roland rendőr főtörzsőrmester körzeti megbízottak – 2018. szeptember 3-án 12 óra körül otthonában igazoltatták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 55 éves helyi lakost. Ezt követően előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók a férfi lakásán megtalálták és lefoglalták az eltulajdonított késeket, és még aznap visszaadták azokat a tulajdonosnak.

Az ugodi férfi ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Pápai Rendőrkapitányságon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 13:25, szombat | Helyi

Elballagott a pápai ifjúság!

A pápai középiskolák idén érettségiző diáksága sétált végig a belvároson, hogy hódoljon a hagyománynak és így búcsúzzon el a pápai diákévektől és a várostól.

2024. Május 04. 09:21, szombat | Helyi

Harcászati gyakorlat miatt fokozott légi és közúti forgalomra kell számítani Pápa térségében

Többnemzeti harcászati gyakorlat zajlik a pápai légibázison.

2024. Május 03. 17:35, péntek | Helyi

Bölcsődét avattak Mihályházán

Biztonságos és kiszámítható környezetet teremt a kormány a családok számára - hangsúlyozta a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára pénteken a Manóvár Mini Bölcsőde átadása Mihályházán.

2024. Május 03. 09:32, péntek | Helyi

Grőber Attila: Több mint 20 millió forintba került a most felbontásra kerülő, tavaly megépített aszfalt a Kossuth utcán

Az ellenzéki polgármesterjelölt szerint tervezettebben és gondosabban kell egy várost fejleszteni.