Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2014. Január 14. 09:23, kedd | Helyi
Forrás: Pápai Rendőrkapitányság

Kerékpárt lopott, hogy ne kelljen gyalogolnia

Kerékpárt lopott, hogy ne kelljen gyalogolnia

Lopott kerékpárral ment haza az a Pápa környéki településen élő 40 éves férfi, aki pár órával korábban még a Pápai Rendőrkapitányságon tartózkodott, mint gyanúsított.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. január 10-én délelőtt Rák Szilárd r. zászlós körzeti megbízott és járőrtársa Ruip Lajos r. őrmester adatgyűjtés céljából lakásán kereste fel S. Tamást. A házban egy használt férfi vázas kerékpárra figyeltek fel az egyenruhások, amelyről kiderült, hogy két nappal korábban lopta el a férfi az egyik Pápai társasház udvaráról. A kerékpárt lefoglalták a rendőrök, S. Tamást pedig előállították a Pápai Rendőrkapitányságra. A gyanúsított kihallgatása alkalmával elmondta, hogy 2014. január 8-án délután 5 óráig a Rendőrkapitányságon tartózkodott, mivel egy bűncselekményben gyanúsítottként hallgatták ki. Ezt követően egy pápai szórakozóhelyen italozott, majd beesteledett és már nem indult falujába autóbusz, ráadásul a pénze is elfogyott. Felkereste egy pápai barátját lakásán, az ismerőse azonban nem tartózkodott otthon. Ekkor meglátott a közös udvaron egy kerékpárt és azt ellopta, hogy ne kelljen hazagyalogolnia. A kerékpárt meg kívánta tartani.
A Pápai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya – szabadlábon hagyása mellett – lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a férfi ellen.

A fotó illusztráció!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 09:24, hétfő | Helyi

Mindenki táncolt - Tánc világnapja Pápán

Az április 29-i tánc világnapjához kapcsolódóan kétnapos rendezvényt szervezett Pápán, a Vadvirág Művészeti Egyesület és a Tánc-Lánc Alapítvány.

2024. Április 28. 14:17, vasárnap | Helyi

Mind a négy belvárosi közle rendbetételével végeztek a Pápai Polgárok

A Pápai Polgárok arra kívánják felhívni a városlakók és a városvezetés figyelmét, hogy a pápai közlék turisztikai desztinációk is lehetnének, ha megfelelően karban és tisztán lennének tartva.

2024. Április 28. 14:00, vasárnap | Helyi

Május elsején ezúttal is ébresztőt fújnak a Pápai Fúvósok - Mutatjuk az útvonalat

Szokásukhoz híven május első napján újra teherautóra ül Pápa Város Fúvószenekara és zenével ébreszti a város lakóit.

2024. Április 28. 08:33, vasárnap | Helyi

Katonai menetoszlopra kell számítani hétfőn Pápa térségében

Nemzetközi katonai logisztikai gyakorlat miatt érkeznek a járművek.