Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2015. November 09. 09:42, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.), Pápai Rk.

Kerékpárosok figyelem!

Kerékpárosok figyelem!

A Pápai Rendőrkapitányság a közlekedési balesetek áldozatainak emléknapja alkalmából kerékpáros emléktúrát szervez 2015. november 15-én 16.00 órai kezdettel.

A túra kiindulási pontja a Pápa, Győri úti MÉH telep előtti parkoló. Útvonala: Győri út - Várkerti út - Ötödik utca - Veszprémi út - Külső-Veszprémi út - volt Shell kút, majd ezen az útvonalon vissza a Kálvária temetőhöz.

A Kálvária temetőben a Golgotánál – kb. 17 óra körül – mécsesek gyújtásával emlékezünk az áldozatokra.

Kérjük, hogy a túrán résztvevők világítással felszerelt kerékpárral érkezzenek, és akinek lehetősége van rá, viseljen kerékpáros bukósisakot és fényvisszaverő mellényt!

A túrát megelőzően – 15.30 órától – a kiindulási ponton lehetőség nyílik arra, hogy a kerékpárokat a rendőrség munkatársai megtekintsék. Azok, akik kifogástalan műszaki állapotú és kötelező tartozékokkal hiánytalanul felszerelt kerékpárt mutatna be, nyereménysorsoláson vehetnek részt.

Mindenkit szeretettel vár a Pápai Rendőrkapitányság!

A kép illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.