Városlista
2019. október 21, hétfő - Orsolya

Hírek

2011. Május 27. 14:01, péntek | Helyi
Forrás: Pápai Rendőrkapitányság

Kerékpáros Iskola Kupa

Kerékpáros Iskola Kupa

Idén 19. alkalommal rendezte meg a Veszprém Megyei Balesetmegelőzési Bizottság a Kerékpáros Iskola Kupát, melynek 2011. május 21-én a Tapolcai Általános Iskola Kazinczy Ferenc Tagintézménye adott otthont. A versenyt a szervezők egybeköt

A rendezvény megnyitásaként átadásra került az iskola udvarán felépített KRESZ pálya, melynek megvalósítása a Tapolcai Városi Balesetmegelőzési Bizottság érdeme.
Pápát a Weöres Sándor Általános Iskola két 3. osztályos diákja: Rédling Benedikta és Farkas Gábor, valamint a Munkácsy Mihály Általános Iskola 7. osztályos tanulója: Ferenczy András képviselte a megmérettetésen. A gyerekek KRESZ-teszt kitöltésével kezdtek majd a gyönyörű napsütéses időben kerékpáros ügyességi és szabályossági pályán mutathatták be tudásukat.
Versenyzőink helyezést sajnos nem értek el, de a kitűzött feladatokat lekiismeretesen, nagy odafigyeléssel hajtották végre, és minden bizonnyal kellemes emlékekkel tértek haza az egész délelőttöt kitöltő programról.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 21. 11:54, hétfő | Helyi

Újabb állandó kiállítás újul meg a Kékfestő Múzeumban

3 millió forintból modernizálják az állandó tárlatot, amely nem az első kiállítása a múzeumnak, amely új köntösben várja majd a látogatókat.

2019. Október 21. 11:03, hétfő | Helyi

Valami történt a Kisligetnél

Rendőrségi szalaggal zárták le a pápai park egy részét, több rendőrautó is a helyszínen van.

2019. Október 21. 11:00, hétfő | Helyi

Módosul a menetrend az őszi ünnepnapok idején

Az október 23-i és a november 1-jei ünnepnapokon, valamint az őszi szünet ideje alatt változik a helyközi és a Volánbusz üzemeltetésében lévő helyi járatok közlekedési rendje.

2019. Október 21. 08:25, hétfő | Helyi

Átvették megbízólevelüket a frissen megválasztott önkormányzati képviselők

Dr. Édes Ágnes, a Helyi Választási Bizottság elnöke hétfőn reggel átadta a megbízólevelet a múlt vasárnapi önkormányzati választáson mandátum szerzett képviselőknek.