Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2011. Augusztus 08. 09:19, hétfő | Helyi
Forrás: Napló-online

Kelet felé kellene fordulni!

Kelet felé kellene fordulni!

Legalábbis dr. Fülöp Erik, Tiszavasvári jobbikos polgármestere szerint, aki szombaton délelőtt Pápán járt.

"A jobbikos vezetésű szabolcsi város polgármestere a gazdaságélénkítő, munkahelyteremtő intézkedéseiket ismertetve elmondta: jelentős gazdasági és testvérvárosi kapcsolatok vannak kialakulóban iráni, török, kínai, orosz, és ciprusi vonalon. Ezenkívül a városvezetés már Tiszavasváriba csábított egy nehézgép-gyártással foglalkozó nagyvállalkozót, ami százötven helybélinek jelent majd munkalehetőséget.- Továbbá turisztikai, és vendéglátással kapcsolatos fejlesztéseket szeretnénk megvalósítani, valamint a nagyszámú szakképzetlen réteg munkaerejének hasznosítását tervezzük egy jól szervezett, racionális közmunkaprogrammal - fogalmazott dr. Fülöp Erik, aki a közbiztonság súlyos helyzetére is kitért. Mint mondta, a sorozatos segélykiállításokat meghallva hozták létre Tiszavasváriban a csendőrséget, ami a magyar történelemben több mint fél évszázadon keresztül sikeresen működött. Ennek köszönhetően a polgármester szerint a tiszavasváriak szubjektív biztonságérzete, a közrendbe vetett hite jelentősen megerősödött.
- Véleményem szerint országos szinten is követendő modellt alkottunk, amit pártállástól függetlenül minden városvezetésnek alkalmaznia kellene. Felvállaltuk az uzsorások elleni harcot is, akiknek soha egyetlen nap munkaviszonyuk sem volt, mégis luxusban élnek. Ellenük vagyonosodási vizsgálatot kezdeményeztünk - tette hozzá dr. Fülöp Erik."

Címkék: jobbik, politika

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 16:18, kedd | Helyi

Az E.On segítségével biztonságosan építhet fészket a gólyapár a Közgáznál

A Pápán Hallottam csoportban kezdődött egy felhívással a történet, az áramszolgáltató gyorsan reagált.

2024. Április 16. 12:50, kedd | Helyi

Ismét Pápára jönnek a legjobb történelmi filmek a nagyvilágból!

Április 25-28 között ismét megrendezzük Pápán a Nemzetközi Történelmi Film Fesztivált, ez már a negyedik évad.

2024. Április 16. 09:15, kedd | Helyi

Kattant a bilincs - Késsel fenyegette meg élettársát a Pápa környéki faluban

Egy Pápa környéki kistelepülésen élő nő értesítette a rendőrséget 2024. április 13-án este arról, hogy családi házukban élettársa egy szóváltást követően késsel fenyegette meg.

2024. Április 16. 08:05, kedd | Helyi

Esős napok jönnek, mind járművel, mind gyalogosan körültekintőbben közlekedjen!

A meteorológiai előrejelzések alapján ma csapadékos időjárásra számíthatunk. A legtöbb problémát ilyenkor a csúszós utak és a romló látási viszonyok jelentik.