Városlista
2021. május 14, péntek - Bonifác

Hírek

2011. Szeptember 01. 15:35, csütörtök | Helyi
Forrás: Pápai Rendőrkapitányság

Kék Trabantjuk buktatta le a lopókat

Kék Trabantjuk buktatta le a lopókat

Kék színű Trabantjuk buktatta le azokat a tolvajokat , akik egy Pápa környéki település volt hulladéklerakója körül kialakított kerítés dróthálóját lopták el.

Egyik Pápa környéki település lakója 2011. augusztus 29-én délután egy négyütemű, kék színű Trabantra lett figyelmes, amely tetőcsomagtartóján összekötegelt, rozsdás drótfonatot szállított.

A gépkocsi a falu külterületén levő volt szeméttelep felől érkezett és azért vált gyanússá a bejelentő számára, mert kb. egy hete a telep drótkerítésének egy részét ismeretlenek eltulajdonították. A gyanú nem volt alaptalan, ugyanis ez alkalommal újabb kb. 40 méternyi drótfonat hiányzott a hulladéklerakó körül elhelyezett tartóoszlopokról, mellyel az elkövetők kb. 60.000 Ft kárt okoztak a településnek. A személyautót még aznap keresni kezdték a rendőrök, de akkor nem jártak sikerrel. Pár nappal a bejelentést követően két szolgálatban levő pápai rendőrnek feltűnt egy kék színű Trabant, mely tetején dróthálót vitt. A járművet megállították, a vezetőt és utasát igazoltatták majd előállították a Pápai Rendőrkapitányságra. Gyanúsítottként történő meghallgatásuk alkalmával mind az apa mind a fiú elismerte, hogy ők lopták el augusztus 29-én a volt hulladéktelep drótkerítésének egy részét, azt azonban tagadták, hogy a kerítés korábbi megrövidítésében részt vettek volna. Ellenük kisebb értékre elkövetett lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

2011. szeptember 1-jén, a pápai MÉH telepen a korábban ellopott drótkerítés is feltalálásra került.

Címkék: lopás

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 13. 19:27, csütörtök | Helyi

Elhunyt Varga György nyugalmazott esperes

Életének 93. évében elhunyt Varga György nyugalmazott esperes – tudatta a család nyomán Polgárdi Sándor esperes.

2021. Május 13. 15:53, csütörtök | Helyi

Banki alkalmazottnak adta ki magát a csaló

A rendőrök óvatosságra intik a bankszámla tulajdonosokat.

2021. Május 13. 12:57, csütörtök | Helyi

15 amerikai katona sérült meg ejtőernyős ugrás közben

Kedden jelezték olvasóink, hogy több mentőautót és mentőhelikoptert is láttak a pápai Bázisrepülőtérre érkezni.