Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2012. Május 08. 07:27, kedd | Bulvár
Forrás: STOP / Vasárnapi Ász

Katus Attila sehol sem találta a luxusautó kulcsát

Katus Attila sehol sem találta a luxusautó kulcsát

Ausztriában csak most zárták be a síterepeken a hoteleket, s megabulikkal köszöntek el a fehér lepeltől. Április utolsó hétvégéjén lehetett utoljára felkötni a léceket - kivéve az egész évben működő gleccserpályákat.

A hóbulit a németek focicsászára, Franz Beckenbauer vezényelte le és ott volt Katus Attila is.

Hat évvel ezelőtt találta ki Roland Kindl idegenforgalmi főnök, hogy az Alpok legnagyobb kincskereső bulija keretében búcsúzzanak el a téltől. Az ötlet óriási siker lett. A legendás Gamsleiten két lift alatti vízszintes területét a kincskeresés előtti éjjelen lezárják, oda senki nem mehet fel, de nem is lehet rálátni, mert Obertauern összes szállodájánál és útjánál 400 méterrel magasabban van. Ekkor lépnek akcióba a kincselrejtők, akik idén harminc ládát ástak a hóba, majd ratrakos géppel eltakarták a nyomokat. A másnap reggeli vakító napsütésben érkező ezeregyszáz kincskereső kis lapátkával a kezében áshatott, s akinek szerencséje volt, megtalálta a fődíjat, egy autó kulcsát rejtő dobozt.

- Hihetetlen hangulatot varázsoltak az obertauerniek, érthető, hogy telt ház volt, ennél több kincskeresőt soha nem szoktak beengedni a lezárt területre. Bár nem találtam kincset rejtő dobozkát, az élmény hatalmas volt, ráadásul még egy jót síeltem is, ami ilyen melegben teljesen szokatlan volt számomra - áradozott Katus Attila.

Vasárnapi Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.