Városlista
2020. január 27, hétfő - Angelika

Hírek

2019. December 01. 14:41, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Honvédelem.hu

Katonák teljesítették a nórápi kisfiú kívánságát

Katonák teljesítették a nórápi kisfiú kívánságát

Az elmúlt hétvégén a Veszprém megyei Nóráp településre látogattak az MH 6. Sipos Gyula Területvédelmi Ezred győri és veszprémi zászlóaljának katonái, hogy a 6. születésnapját ünneplő Bendegúz kívánságát teljesítsék.

A kisfiú egészségi állapota sajnos nagyon sok lemondásra kényszeríti őt, de szíve vágya volt, hogy katonákkal találkozhasson. A területvédelmi alegységek katonái egy rövid bemutatóval készültek, hogy emlékezetessé tegyék a kisfiú számára a találkozót. Természetesen a katonai hivatáshoz kapcsolódó jelképes ajándékok és az ünnepi torta sem maradhatott el.

A település polgármestere a meglepetés harcászati és közelharc-bemutatóra meginvitálta a falu lakosait is, akik szép számmal és nagy érdeklődéssel fogadták a katonákat. Nagy sikert aratott a paintball-lövészet, valamint a Land Rover terepjáró bemutatása.

A Honvédelem.hu cikke szerint a nap végén, búcsúzáskor a kisfiú csak annyit mondott: „Milyen kár, hogy elmennek a katonák!”

Címkék: honvédség, katonaság

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 27. 15:42, hétfő | Helyi

Parkolóban verekedett Pápán

Egy 20 éves zirci fiatalt hallgattak ki gyanúsítottként a rendőrök.

2020. Január 27. 11:14, hétfő | Helyi

Kevesebb mint 4 millióért vehet egy MiG-21-est!

Az ország legnagyobb online használt jármű piacán található hirdetés szerint 3,85 millió forintért bárki vásárolhat magának egy veterán vadászgépet.

2020. Január 27. 09:34, hétfő | Helyi

Hét Perutz gól a hazai edzőmeccsen

Lejátszotta harmadik felkészülési mérkőzését a pápai Perutz FC.

2020. Január 24. 16:39, péntek | Helyi

Közlekedésbiztonsági foglalkozás angol nyelven

A Pápán működő nemzetközi iskola növendékei rendhagyó iskolarendőr foglalkozáson vehettek részt a helyi rendőrkapitányság szervezésében.