Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2020. Március 20. 15:06, péntek | Belföld
Forrás: mti/Fotó: facebook.com/kaszatibor

Kasza Tibor: most kell az összefogás, maradjon mindenki otthon

Kasza Tibor: most kell az összefogás, maradjon mindenki otthon

Összefogásra hívott fel és kiemelten az időseket otthonmaradásra kérte a koronavírus-járvány miatt Kasza Tibor énekes, aki ezzel kapcsolatos videóját pénteken a Facebook-oldalán tette közzé.

Kasza Tibor elmondta, több mint egy hete van otthon családjával önkéntes házi karanténban. Nem azért maradtak otthon, mert bármi bajuk van, hanem mert felfogták, "ez az ország érdeke" - tette hozzá.

Mint mondta: próbálnak mindent megtenni, és mindeközben fájdalmas azt látni, hogy tömegek "korzóznak" a plázákban, a fiatalok "vírusbulikat" tartanak, mondván, ők kevéssé veszélyeztetett korosztály. Ennek kapcsán felhívta a figyelmet arra, hogy ők felelősséggel tartoznak szüleikért, családjukért is.

Kasza Tibor kiemelte: a legfájóbb, hogy a legveszélyeztetettebb korosztály, az idősek tömege van kint az utcákon. Arra kérte őket, hogy ezt ne tegyék, mert ezzel semmibe veszik az ország többi részének igyekezetét. Másrészt extra terhet rónak többek között az egészségügyben dolgozókra, rendőrökre.

"Most kell az összefogás, tartsuk be az utasításokat, maradjunk otthon!" - mondta Kasza Tibor.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.