Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2024. Február 08. 15:19, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Kasza László nem viccel, tényleg elindul a polgármesterségért!

Kasza László nem viccel, tényleg elindul a polgármesterségért!

Bár a közösségi médiában sokan tréfának gondolták, a sportoló nyomatékosította: nem viccel, komolyan gondolja az indulást.

A világbajnok sportoló soha nem rejtette véka alá a véleményét, ám január végén megjelent bejegyzése sokakat meglepett a közösségi médiában. Akkor egy különös történetet osztott meg arról, hogy "egy kis utcában hirtelen megállt mellette egy nagy sötét autó", majd annak utasa arra szólította fel, hogy üljön be a járműbe. Szerencsére nem egy akciófilmbe illő jelenet következett, sokak megdöbbenésére a rejtélyes alak annyit kérdezett a korábbi sportolótól, hogy az nem akar-e polgármester lenni, és támogatásáról biztosította. A történet főszereplő saját leírása alapján csak annyit mondott erre, hogy "dehogynem, de csak ha akkor is tarthat retro bulikat", hozzátéve, úgy érzi, ezzel élete lehetőségét játszotta el.

A következő bejegyzésben már egy magánbeszélgetést osztott meg Kasza László, amelyben a beszélgetőtárs arra biztatja Lászlót, hogy induljon el a tisztségért, véleményét pedig az autós posztra született lájkok számával támasztotta alá.

Aztán született egy olyan poszt is, amelyben egy, a Rigó lakótelepen készült képet osztott meg László, amelyből kiderül, hogy a romákkal is szót ért a küzdősport edző.

Az ezt követő napokat a sporttal kapcsolatos bejegyzések töltötték ki az oldalát, már-már azt gondolhatta az olvasó, hogy letett a polgármester jelöltségről Kasza László, amikor egy képzelt riportot osztott meg, amelyet saját magával készített el. Ebből kiderült, hogy talán mégis komolyan gondolkodik a jelöltségen, de kikéri követői véleményét.

Mivel pozitív visszajelzéseket kapott, mai bejegyzésében nyomatékosította: nem viccel, elindul a júniusi önkormányzati választáson. "...szóval, mindenki megnyugtatásául, komolyan veszem… de ehhez ti is kelletek, hiszen ezt a harcot csak együtt tudjuk megvívni…. legközelebb az ajánlócédulák összegyűjtésével, az lesz az igazi megmérettetés, azt megugorjuk, akkor még komolyabban vesznek bennünket" - írja a bejegyzésben Kasza László.

Itt tartunk most, kíváncsian várjuk a folytatást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:06, kedd | Helyi

Pápára jön Magyar Péter

Május másodikán csütörtökön, este 6-kor beszél a Fő téren, majd pedig kötetlen beszélgetésre invitálja a jelenlévőket a Tisza párt vezetője.

2024. Április 30. 12:58, kedd | Helyi

Bocskay László visszalépett a jelöltségtől

A Fidesz-KDNP jelöltje kezelőorvosai javaslatára döntött úgy, hogy nem indul el az önkormányzati választáson, Pápa 3-as számú egyéni választókerületében.

2024. Április 29. 13:40, hétfő | Helyi

Ismert olasz zenésznek adta ki magát, 3 milliót utalt neki a pápai hölgy

Egy ismert olasz együttes egyik tagjának adta ki magát a romantikus csaló, aki egy csomó pénzt kért a pápai nőtől - írja a Police.hu.

2024. Április 29. 09:24, hétfő | Helyi

Mindenki táncolt - Tánc világnapja Pápán

Az április 29-i tánc világnapjához kapcsolódóan kétnapos rendezvényt szervezett Pápán, a Vadvirág Művészeti Egyesület és a Tánc-Lánc Alapítvány.