Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2014. Január 18. 14:23, szombat | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.)

Kampánynyitó rendezvényt tartott Ferenczi Gábor Pápán

Kampánynyitó rendezvényt tartott Ferenczi Gábor Pápán

A Jobbik Magyarországért Mozgalom Veszprém megye 4. számú választókerületének országgyűlési képviselőjelöltje pénteken este 6 órától tartott lakossági fórumot a Jókai Mór Művelődési Központban.

A teltházas előadáson Ferenczi Gábor kiemelte, fontosnak tartja az ehhez hasonló alkalmakat, hiszen pártja kevés médiafelületet kap, így a személyes kapcsolattartásra igyekeznek nagyobb hangsúlyt fektetni. Úgy fogalmazott, az országban meglévő problémákat kimondják és kormányra kerülésük esetén meg is fogják oldani. Szerinte a legfontosabb megoldandó problémák ma Magyarországon: a munkahelyteremtés, a rend- és közbiztonság megteremtése, valamint az elszámoltatás. - Nem közmunkásokkal kell kozmetikázni a foglalkoztatási adatokat, hanem megfelelő mennyiségű és minőségű magyar munkahely megteremtésén kell fáradozni. A multinacionális cégeknél el kell érni az Uniós átlag 80%-át. Amelyik külföldi cégnek ez nem tetszik, az elhagyhatja az országot. Hogy van az, hogy Svájcban egy ember, ugyanannál a cégnél, ugyanazért a munkáért, tízszer annyi pénzt kap, mint itthon. Szerintünk a magyar ember munkája ugyanannyit ér, mint egy svájcié - fogalmazott Ferenczi Gábor, aki szerint a mezőgazdaság újraélesztése lehetne a munkahelyteremtés mozgatórugója.

Az elszámoltatás kapcsán elmondta, a Fidesz megszegte ígéretét és nem tett semmit az elszámoltatás érdekében. - Gyurcsány Ferencet és társait a kétharmaddal miért nem tudják elszámoltatni? - tette fel a kérdést a politikus.

Az országgyűlési képvelő szerint Magyarországon igenis van cigánybűnözés, viszont aki ezt kimondja, az ellen rögtön összefog a bal- és jobbliberális oldal.

A lakossági fórum kérdésekkel ért véget. A beszélgetést követően a párt helyi szervezete megemlékezést tartott a II. világháborús emlékműnél a doni áttörés 71. évfordulóján.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 13:48, szerda | Helyi

Megvan a Játékfesztivál első fellépője!

Többszörös visszatérő zenekar lép fel pénteken.

2024. Április 17. 13:41, szerda | Helyi

Pápai Történetek - Krahulcsán János volt a vendég

Közösen Pápáért Egyesület által szervezett programsorozat első alkalmán a pápai erdészet nyugalmazott igazgatója volt a meghívott vendég, aki szenvedélyes túrázó, 70 évesen járta először végig az El Camino-t.

2024. Április 16. 16:18, kedd | Helyi

Az E.On segítségével biztonságosan építhet fészket a gólyapár a Közgáznál

A Pápán Hallottam csoportban kezdődött egy felhívással a történet, az áramszolgáltató gyorsan reagált.

2024. Április 16. 12:50, kedd | Helyi

Ismét Pápára jönnek a legjobb történelmi filmek a nagyvilágból!

Április 25-28 között ismét megrendezzük Pápán a Nemzetközi Történelmi Film Fesztivált, ez már a negyedik évad.