Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2011. December 09. 14:46, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Justin Bieber mexikói esküvője

Justin Bieber mexikói esküvője

Többször látták a fiatal zenész barátnőjét mostanában egy esküvői ruhaszalonban, bár a pár tagadta, hogy össze akarnának házasodni. Mégis esküvő miatt utaztak Mexikóba.

Hetek óta arról olvasni, hogy Justin Bieber eljegyezte Selena Gomezt. A fiatal énekesnő gyűrűsujján karikagyűrű van, és az elmúlt időszakban többször is megfordult egy hollywoodi menyasszonyi ruhaszalonban, a pár pedig minap a mexikói Caboba utazott, ahol korábban már több híresség is esküdött. "Tényleg esküvő lesz." - mondta a 17 éves Bieber mosolyogva a reptéren várakozó fotósoknak. Igaz, azt már nem tette hozzá, hogy valójában Selena egyik barátnőjének lesz a lagzija, ahol az énekesnő lesz az egyik koszorúslány. "Egy éve vagyunk együtt, mi ezt ünnepeltük a bulin." - magyarázta a sztár.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.