Városlista
2021. július 26, hétfő - Anna, Anikó

Hírek

2011. Október 27. 14:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Újra apa lesz az 56 éves Bruce Willis

Újra apa lesz az 56 éves Bruce Willis

Jövő év elejére várja a színész és a felesége, Emma az első közös gyereküket. Willis reméli, ezúttal is lánya születik.

Hamarosan a hazánkban kezd dolgozni Bruce Willis, aki már most sem tudja, hogyan koncentrál a munkájára. "Már három csodálatos lányom van, a legkisebb is tizenhét éves, mégis úgy izgulok most, mint az első gyerekem születésekor. Szinte aludni sem tudok, attól félek kijöttem a gyakorlatból, hogyan kell pelenkázni, fürdetni." - mondta az 56 éves színész.

Willist mindenki arról faggatta, ezúttal szeretné-e, ha kisfia születne, erre a sztár csak annyit válaszolt: imád lányos apuka lenni, és egyelőre el sem tudja képzelni, mihez kezdene egy fiúval.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Július 23. 18:00, péntek | Bulvár

Egy hétig tartott rettegésben egy medve egy táborozót

Egy héten át tartott rettegésben egy grizzly medve egy táborozót az alaszkai vadonban, míg végül a sebesült férfira rátaláltak és kimenekítették - írja a BBC hírportálja.

2021. Július 20. 08:46, kedd | Bulvár

A milliárdosok űrversenye a légszennyezés növekedését hozhatja

A milliárdosok űrversenye a légszennyezés mövekedését hozhatja: egy rakétaindítás akár 300 tonna szén-dioxid kibocsátásával jár az atmoszféra felső részébe, ahol évekig megmarad

2021. Július 17. 12:08, szombat | Bulvár

Végre itt a nyár! Balatonfüreden vakációzott a Cozombolis házaspár

Eljött a nyár, amit minden kikapcsolódásra vágyó ember már nagyon várt, amikor végre lehetőség van kiszakadni a stresszes munkából és fejest ugrani a szabadságba.

2021. Július 15. 12:05, csütörtök | Bulvár

Nagyon jól fogadta a magyar versenyfilmet a közönség Cannes-ban

Hosszan tartó tapssal jutalmazta a szerdai esti díszbemutatón Enyedi Ildikó A feleségem története című filmjét a 74. cannes-i filmfesztivál közönsége.