Városlista
2024. július 25, csütörtök - Kristóf, Jakab

Hírek

2024. Június 03. 08:11, hétfő | Helyi
Forrás: Szalóky Zsolt

Családi nap Huszárokelőpusztán

Családi nap Huszárokelőpusztán

Csaknem négyszázan vettek részt a Pápai Katolikus Iskoláért Alapítvány által szervezett családi napon.

Idén másodszor rendezte meg a Pápai Katolikus Iskoláért Alapítvány és a Szülői munkaközösség a tanév végi családi napot. A reggeli eső ellenére sokan kijöttek Huszárokelőpusztára és bíztak a pozitív folytatásban. Szerencsére rövid időn belül jobb idő lett és elindulhattak a változatos programok.

A változatos programok között volt reggeli torna, feladatokkal egybekötött túra, katonai bemutató, arcfestés, csillámtetoválás, hajfonás, VR szemüveg bemutató, Rubik kocka bemutató, Lego robotok, elsősegélynyújtó bemutató, kézműves foglalkozások, valamint MÉTA. Ebédre gulyásleves, pogácsa és lángos várta a résztvevőket, ebéd után pedig a gyermekek kipróbálhatták az íjászatot. A remekül sikerül napot solymász bemutató zárta.

A szervezők köszönetet mondanak azoknak, akik felajánlásukkal, munkájukkal hozzájárultak ahhoz, hogy idén is egy remek napot tölthettek gyerekek-szülők-pedagógusok együtt. Bakonyerdő Zrt., Delta íjászegyesület, EffSystem Kft., Fekete Mihály és családja, Fövényesi Balázs, Kovács Attila, Nagy Ottóné, Nagyné Czigler Vivien és családja, Németh Péter és családja, MH KIKNYP 15. Hadkiegészítő és Toborzó Iroda- Veszprém vármegye. Továbbá köszönetet mondunk mindenkinek, akik bármi módon segítettek a programok lebonyolításában, előkészítésében, pakolásban, szállításban: Bolla Éva, Bolla Mariann, Butiné Kemenczki Anita, Galla Zsolt és felesége, Gombás Lajosné, Harcos Attila, Heizler-Magyar Szilvia, Heszlerné Bakonyi Andrea, Kemenczki Gábor, Kerti Györgyi, Kovács Emma Júlia, Kovács-Puskás Éva, Kunszt Luca, Kusztorné Szalóky Anikó, Meleg Máté atya, Mike Anna, Monek Zoltán, Nagy Berta, Nagy Mariann, Németh Rádi Zsuzsa és családja, Pájer Mónika, Steiner Balázs, Steiner Csaba, Steiner Katalin, Steiner Péter, Szabónė Kalmár Orsolya, Szabóné Rózsa Ildikó, Szúr Szilárd, Tóth-Pájer Patrícia.

És végül, de nem utolsósorban, köszönjük mindenkinek, aki az időjárás ellenére is kijött, és velünk töltötte ezt a napot. Szervezők

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 24. 21:48, szerda | Helyi

Melléképület gyulladt ki Pápán

A Somlai útra vonultak a város hivatásos tűzoltói.

2024. Július 24. 12:21, szerda | Helyi

Elvitte a kerítés mellől a felnire szerelt gumikat, lopás miatt kell felelnie

A Pápai Rendőrkapitányság lopás vétség miatt indított nyomozást 2024. július 19-én, mivel Nyírádon az egyik családi ház kerítése mellől elloptak négy, gumival felszerelt felnit.

2024. Július 24. 06:00, szerda | Helyi

Autóval mentek neki a Korvin utcai lámpaoszlopnak

Egy fehér Opel Astrával ütköztek neki az oszlopnak, amely a légkábellel lerántott még egy villanyoszlopot.

2024. Július 23. 17:00, kedd | Helyi

Többen összeverekedtek hétfőn este a Szent László utcában

Tettlegességig fajult ezúttal a rendszeres veszekedés, ordítozás. Egy ember hosszú percekig feküdt mozdulatlanul a földön.