Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2013. Január 15. 08:14, kedd | Helyi
Forrás: MTI

Jól vannak a buszbaleset sérültjei!

Jól vannak a buszbaleset sérültjei!

A balesetben négyen sérültek meg, egyikük már a helyszínről hazamehetett, kettőt a kórházból engedtek el. A súlyos sérültet még bent tartják. A busz is marad az árokban egyelőre.

Jól vannak a bakonyi buszbaleset sérültjei, csak egyiküket kell kórházban megfigyelni - mondta az ajkai Magyar Imre kórház ügyeletes orvosa hétfőn az MTI érdeklődésére. Gaál Péter tájékoztatása szerint a kórházba szállított három sérült közül egyet megfigyelésre bent tartottak, kettőt hazaengedtek.

A mentőszolgálat korábbi közlése szerint a Farkasgyepű közelében árokba fordult, menetrend szerint közlekedő buszban egy ember súlyosan, három pedig könnyebben sérült meg. Egy könnyű sérültet a mentők a helyszínen elláttak, a többit az ajkai kórházba szállították.

Gaál Péter elmondta: az ajkai kórházban az alaposabb vizsgálatok során kiderült, hogy a súlyos sérültnek tekintett ember sérülései mégsem annyira komolyak, mint azt a helyszínen feltételezték.

A buszt nem sikerült kihúzni!

Felfüggesztette a katasztrófavédelem a Bakonyban árokba fordult busz műszaki mentését - mondta a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője hétfőn az MTI érdeklődésére.

Bakos György tájékoztatása szerint a havazás és az ónos eső miatt a busz műszaki mentését az időjárás kedvezőbbé válásáig felfüggesztették. A busz az árokban van, forgalmi akadályt nem képez.

Fotó: MTI (Nagy Lajos)

Címkék: buszbaleset, sérült

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 15:32, hétfő | Helyi

Megkezdték az idei kátyúzást Pápán

Számos úthiba van a városban, a mostani munkálatok során 500 négyzetméteren újul meg a burkolat.

2024. Április 22. 14:55, hétfő | Helyi

Orbán Viktor Nemesgörzsönyben indította el vidéki kampánykörútját

Országjárásra indult Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke; a kampánykörút első állomásaként hétfőn a Veszprém megyei Nemesgörzsönyben gazdákkal találkozott

2024. Április 22. 14:52, hétfő | Helyi

Kormánytisztviselőre támadt egy 20 éves nő

Hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 20 éves nővel szemben, aki tavaly nyáron a házuk udvarán helyszíni szemlét tartó kormánytisztviselőre támadt Pápán.

2024. Április 22. 14:00, hétfő | Helyi

A város több pontján szedték a szemetet

A Föld napja alkalmából ma a Pápai Médiacentrum felhívására szedték a város több pontján a szemetet, tegnap pedig a Közösen Pápáért Egyesület aktivistái gyűjtötték össze az eldobált hulladékot a belvárosban.