Városlista
2020. február 27, csütörtök - Ákos, Bátor

Hírek

2011. Augusztus 03. 09:35, szerda | Helyi
Forrás: Pápa-ma.hu

Jól állnak a Fő utcai építkezések

Jól állnak a Fő utcai építkezések

Nemsokára új helyre költözik az okmányiroda.

Augusztus végén új helyére költözhet az okmányiroda, mivel a Fő utca 7-es és 9-es számú épület földszintjén az utolsó simításokat végzik a szakemberek. Az épületrész a befejezés előtt áll - erről Németh Csaba, a Városfejlesztő Kft. műszaki munkatársa tájékoztatta portálunkat.
- Most már a burkolási és a festési munkák folynak az épületben, így előreláthatóan augusztus második felében az okmányiroda átköltözhet új helyére. A szerződésben vállalt, erre vonatkozó két ütemből ez az első, határidőre, augusztus végére tehát elkészül, és mivel az okmányiroda az épület másik felében jelenleg is működik, az átköltözést követően a felszabaduló területeket a második ütemben az ősz folyamán fogjuk rekonstruálni. Összességében a beruházás az év végére készül el teljesen - mondta Németh Csaba.
A Fő utca 7-es számú épületének pinceszintjében Civil és Kisebbségi Klubhelyiség létrehozásán fáradoznak a szakemberek.
- A pinceszinten a régi falakat már elbontottuk, jelenleg ott is a gépészeti munkák folynak, továbbá a beton padozattal rendelkező helyiségekben a betonpadlót felbontottuk, a helyére tömörített kavicságy, majd homokba rakott kisméretű téglaburkolat kerül le folyamatosan.
A Városháza „B” épületében, a Fő utca 5-ös számú objektumban az új lépcsőház szerkezetépítése még a héten befejeződik és a tető felújítása is jól halad. Ezzel párhuzamosan a belső udvar acélszerkezetén, valamint az udvarok összekötésén, egy átjáró kiépítésén dolgoznak a munkások. 

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 26. 13:01, szerda | Helyi

Figyelmetlen volt, balesetet okozott

A Pápai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet egy 80 éves helyi sofőrrel szemben folytatott.

2020. Február 26. 11:36, szerda | Helyi

Magyarok Világszövetsége: Vizsgálják felül a trianoni és a párizsi békediktátumot

Orbán Imre, a Magyarok Világszövetsége megyei vezetője a szövetség álláspontját ismertette mai sajtótájékoztatóján.

2020. Február 25. 20:51, kedd | Helyi

Nyilatkozott a Tényeknek a két halálos áldozatot követelő, Csótnál történt baleset okozója

Február 17-én történt baleset Csót és Pápateszér között. Egy szabálytalan előzés miatt frontálisan ütközött két autó, az egyik kigyulladt, két ember meghalt.

2020. Február 25. 20:21, kedd | Helyi

A kommunista diktatúrák áldozataira emlékeztek Pápán

A Sulyok Dezső szobornál gyűltek össze az emlékezők, a kommunista diktatúrák áldozatainak emléknapján.